Speltips: Udinese vs Milan Serie A Fotboll 4/2

Dagens speltips kommer åter igen från Italien och Serie A där vi ska njuta av lite fotboll igen. Efter gårdagens rån där Sampdoria hade 1-1 efter 25 minuter men sedan inte lyckades göra ett mål på sista 65 min så tänker jag ta revansch idag. Jag älskar detta spel och känner mig väldigt fundersam till vad sommarjobbaren på 10Bet har tänkt här när han satte ut oddset 1.86 här !

Matchen:

Här ska vi se när tabell 9an Udinese tar emot tabell 7an Milan. Alla känner nog till dessa lag ganska väl och vet om att det är målrika klubbar. 
Jag har valt att spela på BLGM till fina 1.86. Båda lagen har ett så pass högt målsnitt att detta odds borde ligga runt 1.65-170 tycker jag. När man dessutom tittar på inbördes möten så är det slående hur högt detta odds är trots att inga viktiga offensiva spelare saknas. 
Ska jag vara riktigt ärlig så tror jag detta spel har stor chans att vara klart innan minut 60, jag ser ett stor spelvärde här och tror t.o.m det blir minst 3 mål i matchen. 
Matchbilden jag får upp framför mig är en väldigt böljande match där inget lag dominerar. Jämt spel över hela banan med många chanser åt båda håll vilket gynnar detta spel !

Statistik och form:

Udinese har hemmaraden 5-1-5 och målskillnad 19-15 efter 11 matcher. Vilket ger målsnittet 1.71 mål framåt och 1.36 mål bakåt. 
Milan har bortaraden 4-2-5 och målskillnad 18-19 efter 11 matcher. Vilket ger målsnittet 1.63 mål framåt och 1.71 mål bakåt. 
Ja ni ser ju vilka målsnitt lagen har, att få 1.86 på BLGM är verkligen ett överodds !

Udinese har gjort minst 1 mål framåt i 9/11 hemmamatcher i ligan denna säsong. 
Milan har gjort minst 1 mål framåt i 9/11 bortamatcher i ligan denna säsong. 

Tittar vi på inbördes möten så har 5/6 senaste slutat med BLGM. 
Inbördes med Udinese som hemmalag så har även där 5/6 senaste slutat med BLGM. 
Lagen möttes 2 ggr under 2017 och båda matcherna slutade 2-1 med varsin seger på hemmaplan. 

Inga viktiga spelare saknas och jag sätter utgångstipset till 2-1, 1-2 !

Lycka till om ni tar rygg !

Milan

Tipsa om Speltips: Udinese vs Milan Serie A Fotboll 4/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades