Speltips: UC Dublin – Galway United (20/7) Irland; 1 Div

Grattis återigen alla som valde att rygga min match senast i Japan. Vi hade spelat att Hiroshima skulle göra över 1.5 mål i matchen och redan efter 41 minuter var det färdigt. Matchen slutade sedan 4-0 och spelet kunde inte suttit finare. Idag delar jag med mig av mitt första speltips ifrån Australien och denna gången återvänder jag till Irland där UC Dublin ska hämta oss pengar igen. Denna gången mot Galway United.

Speltips: UC Dublin – Galway United (19/7) Irland; 1 Div

UC Dublin toppar ligan med 42 poäng. Man har på 20 spelade matcher tagit 13 vinster, 3 oavgjorda och 4 förluster. Framåt har man gjort 44 mål och man har bara släppt in 23 mål. På hemmaplan är man ännu starkare och har på 10 spelade matcher tagit 7 vinster, 2 oavgjorda och endast 1 förlust. Idag ska man ta emot ett lag som befinner sig i mitten av tabellen, Galway.

Galway ligger på 5:e plats i tabellen och har på 20 spelade matcher tagit 9 vinster, 5 oavgjorda och 6 förluster. Man har gjort 34 mål framåt och släppt in 20. På bortaplan är man lite sämre och har endast tagit 3 vinster på sina 10 spelade matcher.

Inbördes möten:

Detta är faktiskt någonting som talar emot min rek idag. UC Dublin har inte vunnit på dom senaste 6 matcherna spelade mot Galway men i år är man starka hemma medans Galway är svaga borta.

Jag har oavsett extremt svårt att se UC Dublin ta sin andra förlust på säsongen idag. Jag kommer att spela UC Dublin som vinnare med pengarna tillbaka på oavgjort. Oddset ligger på 1.71 och hämtas på 10bet.

Saker som talar FÖR och EMOT:

Dublin toppar tabellen och är extremt starka i år.

Galway har bara tagit 3 vinster på 10 bortamatcher.

⚠️ Inbördes möten är väll det ända som talar emot idag, men jag tar det med en nypa salt och förväntar mig en seger av Dublin.


Lycka till vid rygg men kom ihåg att inte spela mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: UC Dublin – Galway United (20/7) Irland; 1 Div till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades