Speltips: Tyskland – Spanien (Basket/ EM Kvartfinal 12/09)

Vilket lag Spanien har med sig till EM!! Båda Gasol bröderna från NBA är på plats för att ta hem guldet till Spanien! Sjukt bra lag! Dominerat sig hela vägen till kvartfinal och nu står Tyskland framför och vill stoppa Spanien men frågan är kan de göra det?

Jag ser bara Spanien som vinner i EM i år! För bra lag och deras spel tillsammans är hur vackert som helst plus att resten av lagen är inte ens lika duktiga som Spanien! 

Kollar man på Spanien denna EM har de dominerat i gruppen och vann alla sina matcher med marginal sedan fick de Turkiet i 8-delsfinal och de blev kross där med. Matchen slutade 73-56

Tyskland torskade 2 st matcher i gruppen och vann sin 8-delsfinal mot Frankrike med 3 poäng! Så de har inte haft de lika enkelt som Spanien men de för de inte har samma kvalité på spelarna heller!

Jag kommer välja köra ett fint odds som jag hittar för annars är oddset på Spanien hur dåliga som helst! Första quartern -4,5 Spanien kommer jag köra! Varför? Joo, Spanien brukar dominera redan från start och dra ner krafterna på motståndarna! De kommer de göra idag också! Detta ska gå in! Kollar man under EM har Spanien vunnit alla sina första Quaters med marginal medans Tyskland inte alls är på tårna från sekund 1 och har förlorat första Quatern ganska många gånger detta EM.

Speltips: Spanien -4,5 första Quatern

Odds: 1,86

Spelbolag: 10bet

Spelstopp: 17:45

Tipsa om Speltips: Tyskland – Spanien (Basket/ EM Kvartfinal 12/09) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades