Speltips: TWK Innsbruck – Vienna Capitals Ishockey 15/12

TWK Innsbruck – Vienna Capitals, Österrike EBEL

Matchen:

Dags för lite hockey och här beger vi oss till Österrike för att spana in de överlägsna serieledarna Vienna Capitals !
Detta är tabell 6an Innsbruck hemma mot tabell 1an Vienna Capitals i detta gastkramande möte.
Två målrika lag som har ett högt målsnitt ska mötas och det är bäddat för målfest, men jag har valt att välja sida här och lutar mig åt alla inbördes möten lagen haft sista åren.
Jag kommer lägga min insats på en bortaseger inklusive övertid och förlängning, spelet ger 1.67 på Nordicbet och när du ser inbördes möten så kommer du älska oddset.
Men, hemmalaget ska inte underskattas, de har vunnit 9 av 13 hemmamatcher och är inte lättslagna, men samtidigt har de överlägsna serieledarna vunnit 9 av 12 bortamatcher i år.
Trots denna fina hemmaform så ligger laget hela 22 poäng efter dagens motstånd och det säger en hel del.
Inbördes möten återkommer jag till längre ner i reken.

Statistik: 

TWK Innsbruck har raden 11-2-3-11 och målskillnad 88-85 efter 27 matcher.
På hemmaplan har de raden 9-0-0-4 och målskillnad 48-33 efter 13 matcher.
Vienna Capitals har raden 20-0-2-4 och målskillnad 89-49 efter 26 matcher.
På bortaplan har de raden 9-0-1-2 och målskillnad 46-24 efter 12 matcher.

Inbördes möten då ?
Jo dessa lag har mötts många gånger sista åren och Vienna Capitals har vunnit 14/16 och 25/28 senaste matcherna. Det är fakta som visar hur överlägsna Vienna är i detta möte.
Om vi bara tittar på hur matcherna slutat när TWK Innsbruck haft hemmaplan så visas samma överlägsna siffror där till bortalaget.
Vienna Capitals har vunnit de 6 senaste matcherna på bortaplan och har ett extremt psykologiskt övertag. Vi kan titta ännu längre tillbaka och se att de även vunnit 13/14 senaste matcherna borta.
Av dessa 13/14 segrar så har 11 av dom kommit redan innan full tid så det har inte varit något snack om saken vilka som varit bäst.
Här dubblar jag insatsen och tror traditionen fortsätter och gissar på slutresultatet 3-4 !

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: TWK Innsbruck – Vienna Capitals Ishockey 15/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades