20:45
Speltips
Serie A 15 april 2019

Speltips: Två lag med allt att spela för, en hård match synas! Serie a 15/4

Speltips:

Måndagens speltips hämtas återigen från min sida i Serie A. Grattis till alla som ryggade Roma, där vi fick halv vinst på -0.75 spelet och pengarna tillbaka på -1. Vi har fortfarande inte förlorat en krona i Serie A efter att vägarna bar tillaka till 5spades familjen. Idag har jag hittat ett riktigt fint spel i mina ögon, där oddsen på bolagen skiljer sig enormt mycket. Dagens match blir återigen i en match med Atalanta, denna gången ska dom ta emot bottenlaget Empoli. I kvällens match står mycket på spel och båda lagen har allt att spela för!

Atalanta:

En position i tabellen som ser en endast 3 poäng ifrån en Champions league plats väll en morot i sig för att gå för seger idag? Det är väldigt tajt i toppen av tabellen och precis som man har chans att ta sig dit, så har man bara 2 poäng mer än Torino för att åka utanför Europa League.

Har man allt att spela för idag? Ja. 

Totalt under säsongen har man tagit 15 vinster, 7 oavgjorda och förlorat 9 gånger. Man håller överlag väldigt mycket boll och kommer absolut styra matchen idag mot ett väldigt svagt bortalag i Empoli.

Empoli:

Man befinner sig på en 18:e plats i tabellen och har på 31 spelade matcher endast lyckats ta 7 segrar, 7 oavgjorda och förlorat 17 gånger. Man måste vinna idag för att ta sig ut ur relegation zone, men man måste nog nöja sig med 1 poäng mot ett starkt Atalanta, och skulle man inte ens med det idag kan man nog räkna med Serie B nästa säsong.

Analys:

Atalanta kommer att dominera matchen igenom och Empoli kommer göra allt för att stoppa dom från att göra mål. Spel mot ett mål alltså och även om Empoli inte spelar jättefult så kommer dom dra på sig några kort för att stoppa Atalanta att komma ingenom.

Speltips/Kupong

Mitt speltips blir alltså att Empoli drar på sig fler kort än Atalanta idag och spelet hittades till fina 1.65 på Nordicbet! Var uppmärksamma att samma spel ligger på under 1.50 på vissa andra bolag.

Jag lägger 5 units på dagens match och önskar alla lycka till vid rygg.

 

 

Tipsa om Speltips: Två lag med allt att spela för, en hård match synas! Serie a 15/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

15 april 2019

MATCHTID: 20:45

Match: Atalanta - Empoli
Spel: Empoli får flest kort
Insats: 5000

ODDS: 1.65

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades