Speltips: Trippeln med engelsk fotboll 6/10 Lördag

Lördagens speltips blir en trippel med samtliga matcher från England. Jag tror på 3 st målrika matcher och tycker mig hittat 3 väldigt trovärdiga spel.
Totaloddset landade på 4.29 ! Här kommer lite småstats om varje match.

Speltips: 

Leicester – Everton BLGM @1.74. Start 16.00

Premier League och här möts 2 målglada lag som sällan håller tätt bakåt. Leicester har spelat BLGM i 5/7 ligamatcher hittills. 
Everton har spelat BLGM i 5/7 ligamatcher hittills. 
Leicester har målskillnad 6-3 efter sina 3 hemmamatcher. Everton har målskillnad 4-6 efter sina 3 bortamatcher. 
Två  lag med snabba forwards kommer få sina chanser mot dessa svajiga försvar. BLGM sitter 👌
2-1 eller 1-2 ? 

Peterborough – Barnsley BLGM @1.57. Start 16.00 League One

Tabell 2an Peterborough har överraskat stort inledningsvis och tar här emot tabell 6an Barnsley. 
Två lag som öser in mål med väldigt fina målsnitt hittills denna säsong. 
Peterborough har raden 7-3-1 och målskillnad 28-15 efter sina 11 matcher och snittar 2.5 mål framåt och 1.35 mål insläppta. 
Barnsley står på raden 5-4-1 och målskillnad 19-7 efter sina 10 matcher. De har alltså snittat 1.9 mål framåt och 0.7 mål insläppta men ställs idag mot ligans målrikaste lag.
Peterboroughs målkalas i varje omgång är bara heeeeelt galna. 
Resultaten sista 5 omgångarna säger det mesta: 2-3, 1-2, 2-4, 2-2, 2-2 !!!  
Oväntat toppmöte där båda lagen kommer få mängder av chanser med Peterborough superoffensiva inställning.  
2-1, 2-2 ?

Portsmouth – Gillingham Hemmalaget över 1.5 mål @1.57. Start 16.00 League One

Tabell 1an Portsmouth tar emot 3e jumbon Gillingham på plats 22. 
Det skiljer oceaner i form mellan lagen och hela 19 poäng trots att bara ligan knappt startat. 
Portsmouth toppar ligan som obesegrade med raden 8-3-0 och målskillnaden 21-8 ! På hemmaplan har man gjort mest mål av samtliga lag och har målskillnad 11-4 efter 5 matcher !
Gillingham har raden 2-2-6 och målskillnad 13-20 efter sina 10 matcher. Ett snitt på 1.3 mål framåt och 2.0 insläppta. 
På resande fot har man 1-1-3 och 5-9 i målskillnad. Man vann premiären på bortaplan med 0-2. Sedan dess är det nattsvart försvarsmässigt i bortamatcherna. 
2-1, 2-1, 4-0 (mot just Portsmouth i cupen) 3-0, 2-2. 
Minst 2 mål har släppts in i 5 raka bortamatcher och som jag noterade här över. Lagen möttes för 1 månad sedan i cupen och Portsmouth krossade dom fullständigt med 4-0.
3-1 ?

Lycka till om ni ryggar !

 

 

Tipsa om Speltips: Trippeln med engelsk fotboll 6/10 Lördag till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades