Speltips: Trippeln med bältet på ! 14/1

Match 1. Huesca – Numancia, Start 12.00 Spanska LaLiga 2

Fotboll :

Mitt första speltips är 1a med asian 0 och insatsen tillbaka på X. Odds 1.37
Detta är serieledarna Huesca som tar emot Numancia på plats 4.
Jag väljer detta spel för jag ser formtoppade Huesca som klara favoriter på hemmaplan där de är obesegrade efter 11 matcher. Raden är 8-3-0 med imponerande målskillnaden 20-5.
Numancia ligger 7a i bortatabellen med raden 2-6-3 och målskillnad 13-17.

Lagen har mötts här 2 ggr här sista åren och de har slutat 2-0 och 0-0. Sista matchen dominerade hemmalaget totalt och när man tittar på flashscore så är det ett under att de inte vann.
12-6 i chanser, 12-2 i hörnor, 8-21 i regelbrott. Stark indikation att bortalaget inte hängde med.
Till denna match har även hemmalaget fått 3 dagar längre vila sedan Numancia spelade i cupen. Dessa 3 dagar gör vääääldigt stor skillnad i andra hl.
Hemmalaget spelade X i förra matchen men innan dess har de 5 raka segrar på hemmaplan och gjorde minst 3 mål framåt i 4 raka segrar. Otroligt imponerande offensiv !
Nej jag tror inte årets första förlust kommer här för hemmalaget och tror de vinner. Men spelar med bältet på med insatsen tillbaka på X !

Match 2. Lierse – Tubize, Start 14.30 Belgien Proximus League

Även här spelar jag 1an med asian 0 så det blir insatsen tillbaka på X. Odds. 1.36
Detta är tabell 4an hemma mot tabell 7an. På förhand låter det som en jämn match men ojojoj.
Trots 3 placeringar skiljer det 13 poäng mellan lagen redan efter 21 omgångar !
Varför tror jag så hårt på hemmalaget då ?
Jo för på hemmaplan är de besegrade iår med raden 6-4-0 och mål skillnad 19-12. De snittar 2-1 hemma och förlorar ju aldrig.

Synar vi Tubizes bortaspel så har dom raden 2-4-4 och målskillnad 8-14. De släpper in nästan dubbelt så många mål som de själva gör på resande fot.
Att de sedan endast vinner 20% av matcherna och ska nu möta ett obesegrat hemmalag, njaaaa jag tror inte hemmalagets första förlust kommer mot detta B-motstånd.
Lägg till att hemmalaget kommer med 5 raka hemmasegrar och självförtroendet på topp !
Lagen har mötts på denna arena 4 ggr på mindre än 2 år, de har slutat 2-1, 5-1, 3-0, 1-1. Ja nu ser själva, hemmalaget har ett stort psykologiskt övertag och även här är jag säker på en 1a men spelar med bältet på och får insatsen tillbaka på X !

Match 3. Dortmund – Wolfsburg, Start 18.00 Bundesliga.

Här spelar jag den raka 1an och hoppas verkligen Dortmund gör jobbet. Odds 1.40
Efter en bedrövlig säsongsinledning med svängdörrar i försvaren så har de sista tiden spelat upp sig i takt med att stjärnorna kommit tillbaka från skador. Nu har de haft ett uppehåll på 1 månad från ligaspelet men i vänskapsmatcherna har offensiven fortsatt leverera och 2/2 segrar inhämtats för självförtroendet.
De ligger just nu på 4e och sista CL platsen och det är dags att börja gasa om de inte ska slåss in på målsnöret. Men till detta möte tror jag de klarar av vinna utan större problem.

De tar emot Wolfsburg som ligger långt ner på 14e plats.  Trots sin plats långt ner i tabellen så har de ett riktigt bra försvar, tyvärr för deras del så är anfallen lika målsnålt.
De står på raden 3-10-4 och målskillnad 21-21 efter 17 matcher, de spelar väldigt mycket X och det måste vara historiskt många. 10 kryss på 17 matcher..Hmm !
Men här tror jag inte de står emot Dortmund med stjärnorna redo och Dortmunds måleffektivitet på hemmaplan mäktar med otroliga 23 mål på 8 matcher, ett snitt på 3 mål per match alltså.
Här får Wolfsburgs försvar verkligen jobba !

Dortmund har vunnit mot Wolfsburg i 5 raka matcher, i dom 4 senaste har de dessutom vunnit med lyssna nu…. 3 måls marginal !!! I samtliga 4 senaste alltså. Sista 5 matcherna har slutat 2-1, 5-1, 5-1, 3-0 och senast 3-0. Att de skulle tappa poäng hemma nu låter bara helt otroligt. Även här spelar jag med bältet på och endast raka 1an ist för -1.5 som jag hade gjort om jag singlat.

Detta är 3 spel jag tror hårt på, jag skulle lika gärna spela raka 1or på alla men tänker ta det säkra före det osäkra ! Dessa 1000kr SKA inte kunna förloras på detta spelsätt.

På med bältet så kör vi !

Sport är sport och allt kan hända, lycka till om du gillar reken och ryggar !

Tipsa om Speltips: Trippeln med bältet på ! 14/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades