Speltips: Trippel med fotboll, USA 7/6

Torsdagens speltips blir en kupong med tre matcher från USA och US Open Cup.
Här tycker jag mig hittat 3 st fina målspel och totaloddset blir 4.06 hos Betfinal. 

Trippel: 

Real Salt Lake – Kansas City Speltips BLGM, 1.62

Tabell 3an möter här serieledarna i den inhemska ligan. Nu är detta cupen men den kastar man inte bort i USA. 
Jag spelar BLGM här för det är två väldigt bra offensiver som möts. 
Real Salt Lake har målskillnad 14-9 efter sina 7 matcher och snittar således över 2-1 på hemmaplan. 
Kansas är näst bäst på bortaplan (med 2 matcher mindre spelade) och har målskillnaden 11-7 efter sina 6 bortamatcher. Även dom har ett målsnitt på ca 2-1 när de är på resande fot. 
16-delsfinal nu, vinna eller försvinna. Med såhär bra offensiver så kommer självklart båda lagen få flera bra chanser att näta. BLGM har suttit i 4/5 senaste mötena på denna arena.

New York Red Bulls – New York City Speltips över 2.5 mål, 1.62 

Derby är alltid derby och dom framkallar lite extra glöd hos spelarna. Det är annars två målrika lag där Red Bulls får bära det stora favoritskapet. Jag tror på en svängig match där målchanserna avlöser varandra och spelar över 2.5 mål i denna vinna eller försvinna match. Lagen möttes i ligan för bara 1 månad sedan och få vann Red Bulls med klara 4-0. Då stod det 3-0 redan efter 35 min och resten var en transportsträcka. 
På hemmaplan i ligan har Red Bulls målskillnad 15-3 efter sina 6 matcher. Och 4/5 senaste har gått över 2.5 måls linan.
På bortaplan i ligan har New York City målskillnaden 11-17 och är ofta inblandade i målfester.
Och där har 5/5 senaste gått över 2.5 måls linan och dessutom 4/5 över 3.5 måls linan t.o.m.

Columbus Crew – Chicago Fire. Speltips över 2.5 mål, 1.54

Tabell 3an hemma mot tabell 10an. Stor klasskillnad på lagen och det skiljer mer än dubbelt så mycket poäng i ligaspelet. Annars är detta också två väldigt målrika lag som de övriga i USA. Målfesterna duggar tätt och när Chicago spelar på bortaplan så blir det sällan tråkiga matcher.
Columbus har målskillnaden 21-13 efter sina 15 hemmamatcher. I dom 5 senaste har 2.5 måls linan passerats i 4/5 matcher med resultaten. 2-2, 2-1, 1-0, 3-0, 3-3. Tittar man längre tillbaka så har 7/10 senaste gått över dagens lina. 
Chicago har målskillnaden 8-12 efter sina 6 bortamatcher. Tittar vi på dom 5 senaste har 5/5 passerat 2.5 måls linan och 9 raka har gjort detsamma. Siffrorna 1-2, 2-2, 3-0, 1-2, 3-1 vittnar om att det finns bra möjligheter för att publiken får se en del mål igen. 
Dom 5 senaste inbördes mötena på denna arena har slutat: 3-1, 3-0, 1-1, 3-1, 3-0. Och även 8/10 senaste har gått över dagens 2.5 lina. 

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Trippel med fotboll, USA 7/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades