Speltips: Trippel Europa League 12/4

Dagens speltips blir en trippel från Europa League. 3st matcher som känns riktigt fina på förhand och är skapade på ren magkänsla och förväntad matchbild. Detta är returmötet och här förväntar jag mig full fart i samtliga matcher !

Europa League matcherna:
Sporting Lissabon – Atl.Madrid BLGM 2.25

Första mötet vann Atl.Madrid med 2-0, men det var ingen glasklar seger då Sporting skapade massa chanser och även hade mest boll trots bortaplan. Nu på hemmaplan är det storseger som gäller annars är de ute. Full fart framåt väntas och i deras borg är de svårslagna. Atl.Madrids försvar på hemmaplan vet alla om hur bra den är, men på bortaplan går det tyngre med defensiven och de har släppt in minst 1 mål i 6 raka matcherna. Sporting har gjort minst 1 mål framåt i 19/20 senaste hemmamatcherna där de har grymma raden 15-5-0 ! 
Full satsning framåt och Costa, Greizman, Torres kan ligga på kontringar. Lissabons måltjuv Das Bost är avstängd men tror de får in minst 1 mål iallafall i denna match när Atl.Madrid har ev 3 försvarare borta och oddset lockar mycket. 
1-1 ?

Salzburg – Lazio BLGM 1.52

Första mötet slutade 4-2 till Lazio i en galen match. Chanserna haglade och publiken hann knappt sätta sig innan de fick resa sig och fira nästa mål. Nu måste Salzburg vinna med 2 mål annars är de ute, det innebär full fart som sist och ytorna kommer bli stora för Lazio. Immobile har toppform och Lazios senaste matcher har slutat med segrarna 6-2, 4-2, 2-1. Rena Wilda Western i matcherna och detta möte kan verkligen urarta igen !
2-2 ?

CSKA Moskva – Arsenal Mål innan spelminut 30.00 1.71.

Första mötet vann Arsenal med 4-1. Det stod 3-1 redan efter 28 minuter och 4-1 kom i min 35. 
Det var FULL FART FRAMÅT som gällde och supertaggade Arsenalspelare körde över Pontus Wernbloom och hans lekkamrater från Ryssland. Nu måste Moskva vinna med 3 mål och även här går det inte att vänta på bättre tider. Ett förväntat tokoffensivt Moskva mot kontringssnabba Arsenal. Något av lagen kommer mest troligen trycka in ett mål innan min 30 och jag tror det blir Arsenal som gör det.
0-1 innan 30 min är spelade ?

Lycka till om du ryggar något av spelen eller alla tre !

Tipsa om Speltips: Trippel Europa League 12/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades