Speltips: Trinec – Litvinov Ishockey 2/2

Dagens speltips är från Tjeckien och det är ishockey från Extraliga som står på schemat. Två lag på varsin sida av tabellen och jag tar rygg på målmarknaden !

Trinec – Litvinov, Tjeckien Extraliga

Matchen:

Detta är mötet mellan tabell 3an Trinec och jumbon Litvinov på plats 14. Det skiljer nästan dubbelt så mycket poäng mellan lagen och formen hos lagen för precis spegelvänd. 
Här har jag valt att lägga pengarna på att hemmalaget ska göra minst 4 mål framåt. Spelet är Trinec över 3.5 mål till odds 1.80 hos 10bet. 
Hemmalaget kommer med 5 raka segrar samt 7/10 segrar på slutet och bör ha ett starkt självförtroende. Bortalaget kommer med 12 raka förluster och endast 3 vinster på sista 20 matcherna ! 

Jag kan inte se något annat än en solklar hemmaseger komma här men oddsen är riktigt nerpressade så jag går in på målmarknaden. 
Där hittade jag över 3.5 mål av Trinec som jag tycker är riktigt spelvärd. Lagen har mötts 4 gånger under 2017 och alla 4 matcher har Trinec vunnit. Segersiffrorna har skrivits till 4-1 borta, 5-1 hemma, 3-2 borta och senast 5-2 borta. 5-2 segern på bortaplan var bara för 1 månad sedan och kan de göra 5 på bortaplan ska de såklart ha goda chanser att göra 4 mål på hemmaplan !

Nä detta tror jag blir en ensidig matchbild. Trinec har allt att kämpa för, inför slutspelets början vill alla ha så hög placering som möjligt i tabellen. Just nu har de 3 poäng upp till andraplatsen och den vill de säkert ta över från Mountfield. Jumbon Litvinov är totalt avhängda och har 19 poäng upp för att undvika kvalet för att åka ut. Lagets motivations har dalat kraftigt på slutet vilket man ser på deras senaste resultat. Försvaret verkar inte tycka det är roligt med hockey och de har släppt in enormt mycket mål på slutet. Lyssna på detta ! 
5,2,6,4,5,5,7,3,4,4,3. Det är deras insläppta mål sista 11 matcherna. På bortaplan har de släppt in 5,6,5,7,4 sista fem matcherna och idag ska de alltså åka 50 mil och möta tabell 3an på bortaplan. 
Jag kan se en målexplosion av hemmalaget komma i expressfart och är väldigt nöjd med detta spel. 

Utgångstips 4-2, 5-2 !

Statistik: 

Trinec har spelat 23 hemmamatcher och har raden 11-4-3-5 och målskillnad 70 – 49 mål.
Litvinov har spelat 22 bortamatcher och har raden 5-1-1-15 och målskillnad 51 – 87 mål. 

Lycka till om ni tar rygg !

 

 

Tipsa om Speltips: Trinec – Litvinov Ishockey 2/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades