15:00
Speltips
serie C grupp C 28 april 2019

Speltips: Trapani vs Paganese Serie C Grupp C 28/4

Speltips:

Ingen av dessa 2 lagen har något att spela för då säsongen i princip är klar för dom båda. Det återstår 2 matcher och det är 2 matcher som egentligen bara ska spelas av. Dock så råder den en enorm skillnad spelmässigt mellan dessa 2 lagen, vilket i sin tur gör att jag lägger favoritskapet på en hemmaseger till fina 1.80 då jag tror att man vill avsluta säsongen med en vinst inför sina fans i säsongens sista hemma match.

Man har gjort en bra säsong och kommer sluta tvåa i tabellen oavsett om man vinner eller förlorar dom 2 återstående matcherna och man kommer få kvala sig till en eventuell uppflyttning då direktplatsen gick till Juve Stabia som redan säkrat liga titeln med 7 poängs marginal.

Paganese har heller ingenting att spela för, oavsett om man skulle vinna sina 2 åtestående matcher så är man fast på en kvalplats om att hålla sig kvar tillsammans med Bisceglie.

Man kan vrida och vända hur man vill på den här matchen, lagen har ingenting att spela för. Men skillnaden emellan dom är enorm. Det skiljer 50 poäng, Trapani har tagit 46 av totalt 70 poäng på hemmaplan,  Paganese har tagit 10 poäng på 17 borta matcher ovs osv. Jag tror att Trapani vinner den här matcher just för att man har en skyldighet inför sina fans och sett till hur man har spelat hemma under hela säsongen. 1.80 på Leo Vegas är taget. 

Trapani:

Har vunnit 15 av 17 hemma matcher, en förlust och en oavgjord med en målskillnad på 55/27. 36 av dessa målen har kommit på hemmaplan och med den statistiken så har man gjort mål i alla sina hemma matcher den här säsongen men en snitt på 2,12 mål framåt per match och knappt 0,65 insläppta mål bakåt.

Paganese:

Har som sagt en bedrövlig säsong bakom sig och har bara lyckats ta 2 vinster på 34 försök, En av dom har kommit i bortaspelet och den segern kom den 30e december förra året. Även om det står att man vunnit 3 matcher på vissa sidor så har den matchen automatiskt skrivits till en 3-0 seger mot ett redan nerflyttat Matera. Målskillnaden totalt sett över säsongen ligger på 34/70. I deras bortaspel har man gjort 12 av dessa målen och släppt in 34 av dom.I praktiken så gör Paganese inte ens 1 mål framåt per match men däremot så släpper man in 2 per match. 

Inbördes:

Trapani vann borta den 23e december förra året med 3-1 och har aldrig förlorat mot Paganese i varken liga sammanhang eller i cup sammanhang. 

Units/spelad kupong:

Ska bara få igång mitt bank ID så kommer det en inlämnad kupong på 2 Units på denna matchen.

 

 

 

 

Tipsa om Speltips: Trapani vs Paganese Serie C Grupp C 28/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.80 Trapani 2 units N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

28 april 2019

MATCHTID: 15:00

Spel: Trapani
Insats: 2 units

ODDS: 1.80

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades