Speltips: Trabzonspor v Goztepe (5/2)

Igår tog jag två spel som jag gillade. Augsburg v Frankfurt båda lagen gör mål. Sedan toppmötet i Frankrike mellan Monaco v Lyon där vi spelade båda lagen gör mål och över 2.5 mål. Den tyska matchen blev en klar besvikelse. Augsburg vann matchen med 3-0 trots att Frankfurt ändå skapade en del väldigt bra chanser. Man hade typ öppet mål, stolpträff och en diskutabel straffsituation. Desto skönare var dock matchen mellan Monaco v Lyon då det stod 2-2 redan efter 38 minuter. Det tog alltså spelet 38 minuter att gå in. En skön och snabb revansch helt enkelt.

Coachens tips

När jag spelar två matcher så vet jag att risken är stor att ni kombinerar mina matcher till en dubbel. Här kommer coachens tips igen: Gör inte det! Gör inte det om ni ska ha samma utfall som mig. Igår var ett bra exempel, en match satt men inte den andra. Det finns en anledning till att man spelar en match som singel eller dubblar. Var inte giriga, många bäckar små… se till att få din spelkassan att växa istället. Är det en dubbel så kommer jag att skriva det tydligt. ”Investera dina pengar, gambla inte”. Hur som helst, idag har jag funnit ett spel jag gillar och vi hittar den i Turkiet. Lite av ett toppmöte mellan Trabzonspor v Goztepe.

Trabzonspor v Goztepe

6. Trabzonspor 19 matcher 36:31 31 poäng.

7. Goztepe 19 matcher 32:29 31 poäng.

Trabzonspor målsnitt totalt: 1.89 mål/match – Insläppta: 1.63 mål/match

Trabzonspor målsnitt hemmaplan: 2.2 mål/match – Insläppta: 1.89 mål/match.

– Trabzonspor har gjort minst ett mål på sina 14 senaste hemmamatcher.

Goztepe målsnitt totalt: 1.68 mål/match – Insläppta: 1.53 mål/match.

Goztepe målsnitt bortaplan: 1.50 mål/match – Insläppta: 1.40 mål/match.

– Goztepe har gjort minst ett mål i nio av dom tio senaste bortamatcherna.

Som ni märker så är det två lag som gör en massa mål framåt men även läcker en del bakåt. Båda dessa lag har endast sex poäng upp till en EL-kval plats med en match mindre spelad. Båda dessa lag vill självklart ta den platsen och ett oavgjort resultat unnar inget av lagen. Jag förväntar mig en öppen match där det kommer att svänga åt båda hållen. Statistiken är klar ännu en gång och jag ser tydligt vilket spel jag ska välja. Jag väljer att investera hela åtta units på att båda lagen gör mål i kvällens turkiska match.

🏆 Super Lig
⏱ Today 18:00
🇹🇷 Trabzonspor v Goztepe
✍️ Båda lagen gör mål – Ja
📊 1.68 (MrWin)
8️⃣ Units

Spelbolag: Mr Win – Bonus: 100% upp till 1000kr

MrWin odds

Tipsa om Speltips: Trabzonspor v Goztepe (5/2) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades