Speltips: Tours FC – AJ Auxerre (2/2) Frankrike; Ligue 2

I mitt förra tips mellan Manchester City och West Bromwich hade vi spelat Asian över 3.0. Innan matchen sa jag att jag förväntade mig minst pengarna tillbaka här eftersom City alltid öser in mål och nu skulle man möta det sämsta laget i ligan. Matchen slutade 3-0 och vi fick pengarna tillbaka. Idag har jag hittat en match i Frankrikes Ligue 2. Matchen är mellan det sämsta laget i ligue 2 Tours som ska ta emot 14:e platsen Auxerre. Enligt bolagen så ska matchen vara ganska jämn. Det skiljer trots allt bara 6 platser i tabellen och jumbon spelar hemma. 2.80 ger det på Tours vinst och 2.50 ger det på Auxerre. Jag har hittat ett spel som känns riktigt bra i denna matchen och nedanför så får ni förklaringen varför.

Tours FC – AJ Auxerre (Ligue 2)

Tours har stora problem och ligger överlägset sist i tabellen med bara 9 poäng tagna på 23 matcher. Man har 2 vinster, 3 oavgjorda och hela 18 förluster. Man har bara gjort 13 mål framåt denna säsongen och släppt in hela 43 mål. Auxerre är somsagt inte heller något topplag men har tagit 27 poäng på sina 23 matcher vilket är betydligt mycket bättre än Tours. Auxerre har gjort mål i 18/23 matcher också och möter ett lag som knappt kan göra mål, bara i 10 av sina 23 matcher har hemmalaget idag gjort mål.

Jag ser Auxerre som en mycket större favorit ikväll än vad bolagen gör. 2.50 är för högt när man möter ett så dåligt lag. Men oavsett så har jag hittat ett “säkrare” spel till ett fint odds som känns ännu bättre eftersom bortalaget ikväll gör många fler mål framåt än hemmalaget.

Jag kommer spela att Auxerre ska vinna minst 1 halvlek till 1.76 i odds på Leovegas och det känns extremt bra. Man ska alltså bara lyckas vinna 1 halvlek mot det sämsta laget i ligan.

 

Tipsa om Speltips: Tours FC – AJ Auxerre (2/2) Frankrike; Ligue 2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades