Speltips: Tottenham – Juventus (07/03) Champions League

Gårdagens speltips i Champions league mellan Paris Saint Germain och Real Madrid hade vi spelat X2 i. Som vi förutsåg så överskattade bolagen PSG och Ronaldo gjorde mål igen. Alltid gick perfekt och exakt som man trodde igår. Real Madrid vann matchen med 1-2 och degen är inne på kontot. Idag står vi inför ännu ett toppmöte och jag hoppas på en lika fin vinst och denna gången i matchen mellan Tottenham och Juventus.

Speltips: Tottenham – Juventus (07/03) Champions League

En extremt svår match att på förhand veta hur den slutar. Tottenham har idag fördelen med hemmaplan och har ett 2-2 resultat med sig i Turin. Juventus måste röra laget framåt ikväll och sitter med lite mer rutin och vana att spela under press. Vi fick se en målrik match senast när Higuain gjorde 1-0 i 2:a minuten för att sedan sätta dit 2-0 på straff i den 9:e minuten. Sedan vände matchen och Kane gjorde 2-1 och Eriksen kvitterade till 2-2.

Tottenham går vidare idag vid ett 0-0 resultat, men kommer inte våga sitta tillbaka idag och båda lagen måste anfalla. Juventus kommer gå 100% framåt Idag. Tottenham kommer försöka få in 1-0 för att sedan hålla i resultatet och spela kontringspel eftersom man även går vidare på 1-1.

Eftersom det är extremt svårt att se hur denna matchen kommer sluta, så har jag valt att inte spela 1/X/2 eller på resultat överhuvudtaget. Istället har jag valt att spela BLGM till 1.83 på 10bet. Båda lagen har allt att spela för och ingen kommer lägga sig enkelt idag. Om jag ska gissa hur denna matchen slutar så är det med liten marginal. 2-1 till Tottenham eller 1-2 till Juventus.

Speltips: BLGM

Odds: 1.83

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: 10bet (100% upp till 2.000kr bonus)

Önskar alla lycka till vid rygg och kom ihåg att aldrig spela mer än vad plånboken tilllåter!

Tipsa om Speltips: Tottenham – Juventus (07/03) Champions League till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades