Speltips: Tottenham – Chelsea 8/1 – EFL Cup

Hej spelvänner! Wolverhampton levererade igår och reken var helt klockren – både med infon och utfallet. Med lite vind i seglet så tar vi oss vidare till kvällens match mellan Tottenham och Chelsea! Häng med!

Speltips: Tottenham – Chelsea

Det är minst sagt hög leverans från spurs om dagen, med endast 3 förluster på 20 senaste matcherna så måste det konstateras att det råder form i laget. Harry Kane visar på storform och öser in mål, vilket är oerhört viktigt för laget givetvis. Nu ska det spelas match mot Chelsea igen, ett Chelsea man mötte för drygt 6 veckor sedan och då vann man relativt enkelt. Redan efter 16 minuter så stod det 2-0 till Spurs, en matchbild jag tror Chelsea helst vill undvika i kvällens drabbning. Tottenham brukar vanligtvis ha ganska så lätt för Chelsea, de senaste 2 mötena har slutat med 3-1 & 1-3 vinst. Ikväll är det Cupmatch vilket alltid är lite speciellt, men med formen Spurs besitter har jag väldigt svårt att se att de går mållösa från planen efter 90 minuter spelade.

Chelseas tränare Sarri har kommenterat i media och sagt att de måste agera på ett annorlunda sätt och inte släppa till Spurs som man gjorde senast. Förväntar mig ett något mer defensivt och kompakt Chelsea ikväll. Positivt att Willian, Giroud och Pedro evt är tillbaka redan ikväll – dock inte bekräftat. Överlag tycker jag det är svårt att sätta fingret på vart Chelsea befinner sig formmässigt, ibland imponerande insatser och sedan platt fall. En sak vi kan konstatera iallafall är att de nästan jämt lyckas överlista keepern i Spurs. I de 10 senaste matcherna har man målat i 8 utav dem så goda chanser även ikväll!

✅ Spurs har inte ligamatch förens på Söndag så förväntar mig att man mönstrar en stark elva ikväll.

✅ Chelsea får tillbaka viktiga spelare som Pedro, William & Giroud – osäkert om dem är med ikväll dock.

✅ Målrika matcher mellan lagen tidigare, mycket tyder på det även ikväll med tanke på formen hos speciellt Tottenham.

⚠️ Cupmatch runda 1 av 2 – Alltid svårt att förutspå hur lagen tänker kring detta. Bortamål räknas inte i cupen vid returmatch.

Speltips: Båda lagen gör mål 1,60

Units: 6/10

Spelstopp: 20:45

Spelbolag: LeoVegas – 100% bonus upp till 2000kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.