Speltips: Toronto Maple Leafs – Vegas Golden Knights (NHL)

NHL

Toronto Maple Leafs vs Vegas Golden Knights

Motivation: En offensiv tillställning väntas när Toronto ska ta emot Vegas inatt. Man undrar ju varför man inte spelat över 5.5 mål i samtliga Toronto matcher när linan har gått över 11/15 gånger. Nu ska man ta emot Vegas som verkligen visat att dom är med i leken i år. Vegas har också visat en kanon offensiv och har gått över 5.5 linan 8/13 gånger. Två riktigt offensiva lag som alltid släpper in en del puckar ska mötas, och att få 1.72 i odds på över 5.5 känns som fint Bjudodds.

 

Speltips: Över 5.5

Odds: 1.72

Spelstopp: 01.00

Spelbolag: Unibet

 

 

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Speltips: Toronto Maple Leafs – Vegas Golden Knights (NHL) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades