01:00
Speltips
NHL 05 april 2019

Speltips: Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightings - 5/4 NHL

Hej spelvänner! Senaste reken på Isner mot Federer var inget höjdare med facit i hand. Federer fullständigt mosade Isner och det var inget snack. Inatt byter vi sport till hockey och tar oss an högsta ligan NHL. Vi ska nämligen se Toronto och Tampa göra upp! Häng med! 

Speltips: Toronto Maple Leafs - Tampa Bay

Toronto som är klara för slutspel och inte har något speciellt att spela för kommer inatt med tre skador på backsidan. Gardiner, Muzzin och Johnsson saknas inatt och givetvis gör det att de kommer öppna upp sig lite mer defensivt. Även om slutspelet är säkrat och att tredjeplatsen är ett faktum så finns det andra faktorer som tyder på att man vill producera framåt i denna match. Dels så möter man det bästa laget i ligan och så har man flera spelare som jagar poäng och mål nu i slutfasen. Bland annat Tavares och Matthews som båda varit riktigt vassa denna säsong. Tavares som gjort 47 mål hittills och Matthews 37 mål jagar givetvis fler. Känslan säger att det blir en öppen match med mycket målchanser och att dessa herrar får visa sig i målprotokollet inatt. 

Tampa blir seriesegrare i årets upplaga av NHL och vilken säsong man har gjort! Av 80 spelade matcher har man alltså kommit upp i imponerande 60 segrar. Givetvis hatten av att man har hållit en så hög nivå genom hela säsongen. Kommer till spel inatt med lite strul på backsidan, bland annat svensken Viktor Hedman saknas - oerhört tungt givetvis även om han snart är tillbaka. Men det mest anmärkningsvärda i Tampa inför nattens stormatch är Kucherov som hittills gjort 125 poäng och jagar ryssrekordet Mogilny besitter med 127 poäng. Givetvis en trigger och räkna med att Kucherov är med i nattens poängprotokoll.

Sammanfattning & analys:

När dessa lag gör upp är det oftast målkalas - i de 5 senaste h2h-matcherna har det blivit hela 33 mål vilket är ett snitt på 6,6 mål per match. Med förutsättningarna ovan blir det enkelt att klicka i spelet i nattens match. Stjärnor som jagar rekord och minus på backsidan hos båda lagen gör det ENKELT här. Lycka till vid rygg! 

Tipsa om Speltips: Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightings - 5/4 NHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1,83 Över 6,5 mål 7/10 units N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

05 april 2019

MATCHTID: 01:00

Spel: Över 6,5 mål
Insats: 7/10 units

ODDS: 1,83

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades