Speltips: Toronto Maple Leafs – San Jose Sharks USA:NHL

Tyvärr så nådde vi inte hela vägen igår när Nashville Predators tog emot Colorado Avalanche. Det såg länge bra ut då det redan efter halva matchen stod 2-2, men i de sista 31 minuterna blev det endast 1 mål i matchen. Oavsett vad så fortsätter jag inatt med att spela i NHL eftersom alla dom senaste matcherna utom den sista har visat fina siffror. Idag har jag dock inte tänkt köra ett överspel som dom 3 senaste matcherna. Inatt har jag hittat en favorit och nattens rek blir mellan Toronto Maple Leafs och San Jose Sharks.

Speltips: Toronto Maple Leafs – San Jose Sharks USA:NHL

Toronto Maple Leafs:

Man har på 25 spelade matcher tagit 14 vinster, 3 oavgjorda och 8 förluster. Man har en målskillnad på 88-64 och spelar väldigt fin offensivt. Totalt har man vunnit 14/25 hemmamatcher och om man kollar på egen arena har man tagit 7 vinster av 13 möjliga. Man har en fin form på hemmaplan med 5 raka vinster där alla varit med minnst 2 måls marginal. Idag ska man ta emot ett annat lag som inte alls har imponerat denna säsongen och absolut inte på bortaplan. Laget man tar emot inatt är San Jose Sharks.

San Jose Sharks:

Man har efter 25 spelade matcher tagit 9 vinster, 3 oavgjorda och 8 oavgjorda och 8 förluster. Man har en målskillnad på 77-77 och har presterat extremt dåligt på bortaplan såhär långt. Man har endast 2 vinster på bortaplan efter 12 spelade matcher och en målskillnad på 32-42. I sina senaste 5 bortamatcher har man tagit 1 vinst, 1 oavgjort resultat som man förlorat på övertid och 3 raka förluster.

Jag har valt att spela den raka ettan inatt till 2.00 gånger pengarna och tycker det är ett riktigt fint odds med tanke på form osv.

Speltips: Toronto vinst utan förlängning

Odds: 1.95

Spelstopp: 02.30

Spelsbolag: 10bet (50% bonus upp till 2.000kr)

Jag önskar alla lycka till vid rygg!

 

Tipsa om Speltips: Toronto Maple Leafs – San Jose Sharks USA:NHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades