Speltips: Toronto Maple Leafs – San Jose Sharks USA:NHL

Tyvärr så nådde vi inte hela vägen igår när Nashville Predators tog emot Colorado Avalanche. Det såg länge bra ut då det redan efter halva matchen stod 2-2, men i de sista 31 minuterna blev det endast 1 mål i matchen. Oavsett vad så fortsätter jag inatt med att spela i NHL eftersom alla dom senaste matcherna utom den sista har visat fina siffror. Idag har jag dock inte tänkt köra ett överspel som dom 3 senaste matcherna. Inatt har jag hittat en favorit och nattens rek blir mellan Toronto Maple Leafs och San Jose Sharks.

Speltips: Toronto Maple Leafs – San Jose Sharks USA:NHL

Toronto Maple Leafs:

Man har på 25 spelade matcher tagit 14 vinster, 3 oavgjorda och 8 förluster. Man har en målskillnad på 88-64 och spelar väldigt fin offensivt. Totalt har man vunnit 14/25 hemmamatcher och om man kollar på egen arena har man tagit 7 vinster av 13 möjliga. Man har en fin form på hemmaplan med 5 raka vinster där alla varit med minnst 2 måls marginal. Idag ska man ta emot ett annat lag som inte alls har imponerat denna säsongen och absolut inte på bortaplan. Laget man tar emot inatt är San Jose Sharks.

San Jose Sharks:

Man har efter 25 spelade matcher tagit 9 vinster, 3 oavgjorda och 8 oavgjorda och 8 förluster. Man har en målskillnad på 77-77 och har presterat extremt dåligt på bortaplan såhär långt. Man har endast 2 vinster på bortaplan efter 12 spelade matcher och en målskillnad på 32-42. I sina senaste 5 bortamatcher har man tagit 1 vinst, 1 oavgjort resultat som man förlorat på övertid och 3 raka förluster.

Jag har valt att spela den raka ettan inatt till 2.00 gånger pengarna och tycker det är ett riktigt fint odds med tanke på form osv.

Speltips: Toronto vinst utan förlängning

Odds: 1.95

Spelstopp: 02.30

Spelsbolag: 10bet (50% bonus upp till 2.000kr)

Jag önskar alla lycka till vid rygg!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.