Speltips: Toronto Maple Leafs – Florida Panthers (20/2) USA; NHL

I gårdagens speltips så tog vi 1 vinst och 1 förlust. I matchen mellan Islanders och Minnesota så var linan på över 5.5 redan klar efter 34 minuter. I Serie A matchen där vi hade Lazio att vinna halvtid och fulltid så förlorade vi tyvärr då det tog Lazio 55 minuter att göra första målet.. Inatt tänkte jag fortsätta med NHL och målspel. Denna gången i en match mellan Toronto Maple Leafs – Florida Panthers. Jag tror återigen att det blir en målrik tillställning och detta är varför.

Speltips: Toronto Maple Leafs – Florida Panthers (20/2) USA; NHL

Toronto Maple Leafs har spelat 4/5 senaste hemmamatcherna med över 5.5 mål och i dessa 5 matcherna har det blivit 6-3, 4-3, 6-3, 3-2 och 7-4. Det har alltså blivit 41 mål på 5 matcher i deras senaste hemmamatcher, vilket är ett snitt på 8.2 mål per match. Toronto har gått segrande ur alla dessa fem matcherna. Toronto har spelat över 5.5 mål i 52.5% av sina matcher och i 55.2% av sina hemmamatcher om man ser totalt på hela säsongen. Idag möter man ett formstarkt bortalag som också haft riktigt målrika matcher på den senaste tiden, Florida Panthers.

Panthers har spelat 5/5 senaste bortamatcher med över 5.5 mål gjorda, och i dessa 5 matcherna har det blivit 7-2, 3-6, 3-4, 5-7 och 2-4. Det har alltså blivit totalt 43 mål i deras senaste bortamatcher, vilket är ett snitt på 8.6 mål per match. Panthers har vunnit 4/5 av dessa senaste matcherna och kommer inte ge upp enkelt inatt. Man har spelat över 5.5 mål i 55.4% av sina matcher och 51.6% totalt denna säsongen.

Om man kollar säsongen igenom så ser det ut att vara 50/50 på denna matchen. Går man in på dom senaste matcherna så ser det helt annorlunda ut. Jag ser ingen anledning till att denna matchen inte ska gå över linan på 5.5 mål och därför väljer jag att spela det till 1.63 på Unibet.

 

Tipsa om Speltips: Toronto Maple Leafs – Florida Panthers (20/2) USA; NHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades