Speltips: Tjeckien – Kroatien (7/9) Basket; EM

Tjeckien – Kroatien

Motivering: Tjeckien är inte direkt kända för sin basket och det visar dom med 3 raka förluster och bara 1 vinst i gruppspelet. I denna gruppen så är det bara Rumänien som kan lägga sig på denna låga nivå. Tjeckien har förlorat sina 3 senaste matcher med minst 10 poäng och förlorade med hela 56-93 mot Spanien. Spanien är helt klart det bästa laget i gruppen men släpandes bakom har vi Kroatien. Kroatien har 3 vinster och 1 förlust, denna förlusten var mot Spanien och det var inte med mer än 6 poäng. Oavsett resultat i denna matchen så kommer Kroatien att hålla i 2:a platsen, så dom kanske inte har 100% vilja med sig, men samtidigt så har vi ett Tjeckien som inte heller har någonting att spela för eftersom det inte finns chans för dom att kvala.

Kvaliteten i Kroatiens lag idag ska vara stor nog att ta hem en stabil seger mot detta Tjeckien och jag väljer att spela -10.5 till Kroatien.

  • Speltips: -10.5 Kroatien
  • Odds: 1.67
  • Spelstopp: 13.30
  • Spelbolag: Unibet

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Speltips: Tjeckien – Kroatien (7/9) Basket; EM till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades