Speltips: Timrå – Oskarshamn Hockeyallsvenskan

Dagens speltips hittas i Hockeyallsvenskan och det är serieledande Timrå som ska göra jobbet och spela hem vinsten åt mig. 

Matchen: 

Serieledande Timrå tar emot tabell 8an Oskarshamn. På pappret är det en solklar etta men jag tror Oskarshamn kan streta på bra trots att Timrå kommer vinna i slutändan. 
Jag har som ni förstått spelat den raka 1an till 1.71 hos Scandibet. Åter igen levererar de det högsta oddset i skrivande stund och jag trummar vidare på detta bolag. 
Timrå leder serien med 8 poäng ner till AIK och Oskarshamn har sista platsen till kvalet med 1 poängs marginal mot Vita Hästen. 
2 lag som har allt att kämpa för med 6 omgångar kvar av grundserien, men Timrå ligger 19 poäng före Oskarshamn av en anledning. 

Nä seriens absolut bästa hemmalag Timrå kommer med kanonform i ryggsäcken. De har ett otroligt stabilt hemmaspel som gett dom 11 segrar på sista 12 matcherna. 
När även inbördes möten talar för 1an så tvekar jag inte alls att skicka in tusenlappen ikväll ! 

Timrå: 

Timrå leder alltså serien och kommer med kanonform. Totalt sätt har de vunnit 10/15 senaste matcherna med alltså 11/12 segrar på hemmaplan. De ångar på och har stadigt grepp om en av de två platserna som innebär minikval mot 2an som senare kan leda till uppflyttningskval mot några SHL lag. De tänker inte vika ner sig här mot Oskarshamn och det finns inte många saker som talar för en skräll här. 
Lagets stora styrka i år är utan tvekan försvarsspelet. Herregud vilka siffror de har levererat under säsongen. De har raden 14-5-2-2 och målskillnad 67-35. Det är ett imponerande målsnitt på 2.9 mål framåt och 1.5 mål bakåt. Snitt 3-1 alltså. Det är galet bra, snitta 1 insläppt mål under nästan hela säsongen och dom 2 sista matcherna har de hållit nollan dessutom. Nä de har grym form !

Oskarshamn: 

Laget som spelar lite bättre på bortaplan än hemmaplan. På bortaplan har de raden 8-2-5-9 och målskillnad 64-81. Det ger ett målsnitt på 2.66 mål framåt och 3.37 mål bakåt. 
Så trots att de ligger 6a i borta tabellen så har de ganska stor minussiffra i målskillnaden vilken är lite ovanligt. 
Tittar vi på hur bortaspelet sett ut så svänger det ganska friskt. Det blandas segrar med förluster och inget mönster alls. Den lilla lilla röda tråd jag ser är att de väldigt ofta släpper in minst 3 mål på resande fot. 
Detta har skett i 5 raka bortamatcher och i 10 av de 13 senaste. Det innebär alltså att de måste göra 3 mål borta mot Timrå som snittar 1.5 insläppta. 
Ni förstår att det blir en tuff uppgift för dom ikväll att lyckas med det. 
Det lilla som talar emot mitt spel är att Oskarshamn har gjort ganska mycket mål på slutet. I dom 4 senaste matcherna har de själv gjort 4,3,4,3 mål och plockat en del poäng.
Men räcker det mot seriens bästa hemmalag ? Jag tror inte det.

Inbördes möten: 

Lagen har mötts 3 gånger denna säsong och och Timrå har vunnit samtliga. Först 2-1 borta, 3-2 (sd) hemma och sist 4-3 borta. 

Nä, form klass och inbördes möten talar för Timrå och jag tar rygg på dom igen hemma i sin borg !

Utgångstipset sätts till 3-1, 3-2 !

Lycka till om ni ryggar !

 

 

 

Tipsa om Speltips: Timrå – Oskarshamn Hockeyallsvenskan till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades