00:00
Speltips
ATP Miami 23 mars 2019

Speltips: Thiem - Hurkacz 23/3 - ATP Miami 1/32-final

Hej spelvänner! Senaste reken på Mikael Ymer hittade hem riktigt läckert och visst är det skönt att bocka av den. Vi fortsätter med tennis och inleder helgen med Dominic Thiem mot Hubert Hurkacz inatt i Miami! Häng med! 

Speltips: Thiem - Hurkacz 

Thiem kommer från vinst mot Federer i finalen i Indian wells. Mycket imponerande spel av Thiem måste hyllas givetvis. Men samtidigt så gick inte Federer att känna igen helt, mycket slarv och något nonchalant spel av legenden straffade sig denna gång. Samtidigt som Thiem hade en tacksam resa till finalen - först mot Monfils i kvartsfinalen där det blev WO och sedan en hyfsat jämn match mot Raonic i semifinalen. Känslan är att Thiem är något nöjd nu efter den största titeln i hans karriär och efter att ha vunnit mot legendaren Roger Federer. Nu är fallet så att marknaden kommer att överskatta Thiem ett tag framöver (välkänt i branschen) efter titeln och framförallt efter vinst mot Federer. Även om Thiem är stabil och spelar hyfsat säkert med bollen högt över nät så tror jag det blir problem här. 

Hubert Hurkacz är en fenomenal talang av kaliber. Polacken har en mycket ljus framtid och kommer garanterat att vara rankad minst top 40 när säsongen skall summeras. Vann enkelt mot italienaren Berrettini i två raka senast och spelet såg väldigt lovande ut. Kommer givetvis till match med högt självförtroende och har i sikte att vinna denna match alla dagar i veckan. Statistiskt sett så är det faktiskt fördel Hurkacz eftersom spelare brukar ofta vara ’nöjda’ efter en titelseger. Hurkacz som är en del av framtiden inom tennis har mycket större chans att vinna än vad marknaden visar här och jag måste testa att investera i polacken. Dessutom är formen fin på Hubert som vunnit av spelare av hög kaliber! 

Sammanfattning: Thiem - Hurkacz 

Jämnare match att vänta än vad marknaden visar. Känslan är att Thiem är lite ’mättad’ efter titeln han vann i Indian Wells. Antar att det även festats en hel del efter den största titeln genom tiderna för Thiem. Känns givet att gå in på underdogen Hubert Hurkacz här till det fina oddset och med förutsättningarna ovan. 

Tipsa om Speltips: Thiem - Hurkacz 23/3 - ATP Miami 1/32-final till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
3,30 Hubert Hurkacz 4/10 N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

23 mars 2019

MATCHTID: 00:00

Spel: Hubert Hurkacz
Insats: 4/10

ODDS: 3,30

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades