Speltips: Testar en högoddsare från CHL 20/11

Tisdagens speltips kommer från ishockeyns CHL och jag testar lyckan på en högoddsare som jag tror har bra chanser att sitta. 
Det är Skellefteå som tar emot Norska Storhamar i detta returmöte, en ska gå vidare och en ska åka ut. Jag har min matchbild klar !

Speltips: 

CHL står på schemat denna ikväll och det är 8-delsfinalerna som ska avgöras. 
Ett på nyttfött Skellefteå mot den norska serieledaren, tajt match att vänta? Nä det tror jag faktiskt inte. 
Det är stor skillnad på SHL och Get-ligaen och det kommer märkas i denna match. Skellefteå kliver in som STORA favoriter till oddset 1.40 vilket är befogat. Första mötet slutade 4-4 efter att Skellefteå gått upp i en 1-4 ledning och med bara 23 minuter kvar av matchen såg detta dubbelmöte klart ut. Men 2 onödiga utvisningar senare så stod det 4-4 på tavlan och domaren blåste av. 
Nu vänder matchserien och Skellefteå kommer inför sin egna publik spela ut tror jag. 
Dubbelmöten har en tendens att urarta målmässigt då det är full fart framåt för laget som ligger under och ytor uppstår. 
Målrikt att vänta och Skellefteå kommer stå som segrare. Här spelar jag “1a + ö5.5 mål” till 2.75 på Nordicbet. 
Utgångstipset skrivs till 5-1, 5-2 !

Skellefteå: 

Efter en lång period av många förluster har björnen vaknat. Uppehållet verkar ha gjort dom gott och målskörden har växlat upp. 
3-2 seger borta mot Frölunda, 9-0 kross mot Malmö och senaste 4-3 (sd) seger mot Hv71.
Hemmaspelet denna säsong summeras 3-2-2-3 och målskillnad 29-23. 

Nu är CHL inte världens sexigaste turnering att vara med i och prispengarna hoppar man inte jämfota över. Men nu har man tagit sig till 8-delsfinal och det är dags att ta detta på allvar. 
Nu kliver man in som stora favoriter i matchen och med 3 raka segrar i ryggen så kanske detta blir fortsättningen av Skellefteås nya segertåg och upphittade självförtroende. 

Storhamar: 

Den norska serieledaren trummar på i den inhemska ligan och har vunnit de flesta matcherna sista månaderna. 
Men i senaste omgången fick de stryk mot tabell 4an Lillehammer med 3-2 och kommer alltså med en förlust i ryggen. 
I ligans bortaspel står de på raden 7-2-1-1 med målskillnad 35-15 och visat sig starka på bortaplan. 
Men nu blir det deras svåraste uppgift då Skellefteå mest troligen sopar mattan med alla lag i Get-ligaen om man går in 100 % inför matchen. 
4-4 i första matchen på hemmaplan, utspelade efter halva matchen och kommer bara Skellefteå med fullt fokus så ser nog matchbilden likadan ut igen och Storhamar kommer få svårt att hänga med. 
Storhamar har dessutom en viktig toppmatch i ligan bara 2 dagar efter denna match spelas. Då spelar man mot tabell 3an Stavanger och visst finns risk att fokus ligger där då man bara leder ligan med 1 p trots att man spelat fler matcher än närmast jagande lag.

Förutsättning:

Returmöte, vinna eller försvinna gäller. Eftersom jag ser Skellefteå som rättvärdiga och stora favoriter så finns såklart möjligheten att det regnar mål sista perioden om de har ex en två målsledning efter period 2 och Storhamar säckar ihop. 
Jag misstänker att Skellefteå trampar gasen i botten direkt och försöker avgöra och då kommer musten gå ur normännen. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Skellefteå har hittat formen efter uppehållet och spelar mycket bättre offensivt nu.

✅ Storhamar har en viktig toppmatch bara 2 dagar efter detta möte. Vart ligger fokus ?

✅ Skellefteå har en mycket starkare trupp än Storhamar. 

✅ Skellefteå hade en 4-1 ledning efter halva förra matchen innan några boxplay sänkte dom och det slutade 4-4.

⚠️ Har Skellefteå 100 % fokus på CHL då ? Finns såklart en möjlighet till en nonchalant inställning och flera mål i baken även om målskörden framåt levererar. 

 

 

 

 

Tipsa om Speltips: Testar en högoddsare från CHL 20/11 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades