Speltips: Ternana v Salernitana (29/1)

Oj så frustrerande gårdagen var. Vi följde matchen mellan Crotone v Getafe där vi spelade Crotone DnB. Crotone startade på bästa möjliga sätt med 1-0 i dem 27e matchminuten på straff. I den 45e minuten så är det hela 7 tilläggsminuter. Cagliari får ett rött kort i den andra tilläggsminuten och sedan så får man en farlig frispark i den sjunde tilläggsminuten som man förvaltar på bästa sätt och gör 1-1. I den andra halvleken skapar Crotone massor av chanser men får två bortdömda mål varav ett i den 89e minuten genom en videogranskning, suck. Matchen slutar 1-1 och vi får pengarna tillbaka. Sedan spelade vi Sevilla -1 (asian) mot ett Getafe som saknade sin kapten samt skyttekung Molina. Sevilla skapar massor av chanser och lyckas till slut mäkta med 1-0 i den 72a minuten, för att sedan släppa in till 1-1 i den 93e(!) minuten. Nej, igår var inte vår dag, nu är det bara att ta en revansch och jag tror mig ha funnit en match jag gillar till ikväll. Den spelas i Italiens andraliga mellan Ternana v Salernitana.

Ternana v Salernitana

Vi har lite av ett bottenmöte här i Italien, låt oss ta en titt på tabelläget.

14. Salernitana 22 matcher 32:34 29 poäng.

20. Ternana 22 matcher 33:40 21 poäng.

Ternana ligger alltså just nu på nedflyttningsplats och behöver alla poäng man kan få, framförallt en tre poäng mot ett Salernitana som själva inte ligger så bra till. Jag anser att vi kommer få se en öppen match där båda lagen verkligen kommer att vilja vinna och ta dessa tre poäng.

Salernitana målsnitt totalt: 1.45 mål/match – Insläppta: 1.55 mål/match.

Ternana målsnitt totalt: 1.50 mål/match – Insläppta: 1.82 mål/match.

Salernitana målsnitt bortaplan: 1.36 mål/match – Insläppta: 1.64 mål/match.

Ternana målsnitt hemmaplan: 1.55 mål/match – Insläppta: 1.27 mål/match.

Ternana har spelat båda lagen gör mål i nio av dom 10 senaste matcherna.

Salernitana har spelat båda lagen gör mål i sex av dom 10 senaste matcherna.

Jag ser ett värde i att båda lagen för mål och investerar sju units.

🏆 Serie B
⏱ Today 20:30
🇮🇹 Ternana v Salernitana
✍️ Båda lagen gör mål – Ja
📊 1.73 (Betsafe)
7️⃣ Units

Betsafe serie B

Tipsa om Speltips: Ternana v Salernitana (29/1) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades