Speltips: Tappara – Vaasan (11/1) Hockey; Finland

Tappara – Vaasan (11/1) Hockey; Finland

Idag har jag valt att spela vidare med lite Hockey och idag är det Tappara – Vaasan som möts. Efter den fina vinsten igår så känns det bra att fortsätta i Finland. Vi spelade över 5.5 mål i matchen mellan Peliitat och Tuto och redan efter 35 minuter så var spelet klart. Matchen igår slutade med 10 mål totalt, så marginalen var med oss och idag tänkte jag fortsätta testa lyckan i detta land.

Martchen:

Tappara ligger på en 3:e plats i tabellen och snittar 2.95 mål på hemmaplan. På 20 hemmamatcher har man 16 vinster och endast 4 förluster.

Idag ska man möta tabellens jumbo vid namn Vaasan Sport. Man ligger alltså helt längst ner i tabellen och har bara lyckats få med sig 4 vinster på bortaplan. Man har alltså hela 16 förlorade matcher på av 20 möjliga. Man snittar också hela 3.8 mål insläppta per match när man spelar borta.

Tappara har vunnit 4/5 senaste mötena mellan dessa lagen. I December gick dock Vaasan som vinnare på deras egen arena och därför tror jag att ett revanchsuget hemmalag står redo när dom anländer ikväll.

Jag tror på tidiga mål från hemmalaget idag och förväntar mig att dom går med full fart framåt direkt från minut 1. Jag tror att Tappara kommer dominera matchen igenom idag och att dom vinner med minst 2 mål. Lägg även till att Vaasan har väldigt dålig form nu och har inte vunnit på sina 6 senaste matcher.

Jag väljer -1.5 på hemmalaget idag och det spelas till 1.72 på Leovegas. Vi hoppas att vi får några tidiga mål idag också så att man sen kan slappna av.

Jag önskar er alla lycka till och kom ihåg att inte spela för mer än kassan tillåter!

Tipsa om Speltips: Tappara – Vaasan (11/1) Hockey; Finland till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades