Speltips: Tampa Bay Rays – Detroit Tigers (11/7) USA, MLB

Speltips: MLB Baseball

2 mycket irriterande förluster där Yankees verkat helt handfatta mot ligans sämsta lag skall nu följas upp med ett mycket välanalyserat speltips där vi ska hämta hem vinsten efter matchens första 5 innings.
Som ny rekare för 5spades så förstår jag att det dyker upp frågetecken på min kapacitet och det enda jag kan svara på det är att mycket tid och energi läggs ner i mina rekar och jag “kastar” aldrig ut nåt på känsla. Det hade varit osmart och väldigt oprofessionellt.

Vi beger oss idag till St. Petersburg, Florida och ska följa den tidiga baseboll matchen mellan Tampa Bay Rays och Detroit Tigers. (obs start redan 18:10)

 

Tampa Bay Rays (47-44)

Tampa Bay har kanske varit den stora överraskningen i AL East denna säsong där man ligger på 3e plats efter mycket starka Boston och New York. Man har teoretisk chans att knipa Wild card platsen och därför är varenda poäng livsviktig.

Den stora snackisen i baseboll communityn gällande Tampa Bay denna säsong är deras ganska okonventionella sätt att spela pitchers. “Releaver as starter” metoden har gjort att det är väldigt svårt att matcha mot dom och i tillägg till det så plöjer dom igenom väldigt många pitchers per match. Senast i Måndags så använde dom sig av så många som 9(!!!) pitchers. Extremt ovanligt.

Det har iallafall gett resultat och man har vunnit 7 av sina sista 10 matcher.

Dagens speltips är att Tampa skall leda efter 5 spelade innings. Som en liten säkerhet så slänger vi även in “Draw no Beat” som ger pengarna tillbaka om det skulle vara lika efter 5.

I de senaste 10 matcherna Tampa spelat så har man efter 5 innings följande statistik: (5-3-2)
Man har alltså legat under endast 2 ggr.
Under de senaste 5 matcherna så har man haft ledningen 4 ggr efter 5 och lika 1 gång. Man har alltså aldrig legat under efter 5 innings.

Detroit Tigers (40-54)

Detroits form har dalat rejält senaste månaden och man har endast klarat att vinna 4 av sina sista 21 matcher. Man har gett upp 437 runs totalt som är 5e mest i hela American League.

Man är i princip helt ute ur slutspelsbilden då den enda chansen är att knipa en Wild Card plats och det ser mycket orealistiskt ut som American League ser ut just nu. Observera att det är just denna Wild Card plats Tampa har i siktet.

Tillbaka till bettet då, Tampa skall alltså leda efter 5 innings.
Under Detroits sista 10 matcher så har man följande statistik efter 5 innings: (2-3-5)
Man har alltså legat under eller lika 8 av 10 ggr.

Saker som talar FÖR och EMOT bettet:

✅ Tampa Bay har vunnit 7 av sina senaste 10 och har aldrig legat under efter 5 under de 7 vinsterna

✅ Tampa jagar Wild Card plats så de har allt att spela för. Vilket också betyder att de kommer spela smart.

✅ Tampa är starka hemma där man vunnit 13 av sina sista 15 matcher

⚠ Tampas “Releaver as starter” taktik betyder att många pitchers spelas. Kan vara farligt.

 

 

  • Speltips: Tampa Bay Rays Handicap +0 (draw no bet) efter 5 innings spelade
  • Odds: 1,65
  • Spelstopp: 11/7 18:10
  • Spelbolag: Rizk – Rygga spelet hos Rizk och få upp till 1000 kr att spela för
Tipsa om Speltips: Tampa Bay Rays – Detroit Tigers (11/7) USA, MLB till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades