Speltips: Tampa Bay Lightning – Ottawa Senators (14/3) USA; NHL

Snacka om att få en riktigt spark i magen. I mitt speltips mellan Calgary Flames och New York Islanders så såg det bra ut tills det var 11 sekunder kvar. Med 2 måls underläge ville Calgary fortfarande ha ut målvakten in i sista sekund och Islanders satte pucken i öppet mål med 11 sekunder kvar. Matchen slutade 2-5 och vi hade spelat under 6.5. Otroligt tråkigt att förlora på detta sättet och idag har jag valt ut ett överspel istället för underspel. Dagens rek är också i NHL och är mellan Tampa Bay Lightning och Ottawa Senators. Statistiken talar gott inför denna matchen och idag satsar vi på att bygga kassan uppåt igen efter det förra förlusten.

Speltips: Tampa Bay Lightning – Ottawa Senators (14/3) USA; NHL

Tampa bay som är NHLs starkaste lag denna säsongen har spelat extremt målrika matcher denna säsongen, och speciellt i deras senaste matcher spelade. Kollar man på hela säsongen så har hela 65,2% gått över linan 5.5. På hemmaplan har linan gått över i 66.7% av deras matcher. I deras senaste 5 spelade matcher så har 4/5 gått över linan och matcherna har slutat 3-2, 5-3, 4-4, 6-6 och 4-4.

Ottawa Senators har inte alls lika målrika matcher men har ändå 52.2% över 5.5. Endast 2/5 senaste matcher har gått över linan. Men med trötta ben efter en tuff match mot Florida så lär man vara väldigt trötta inför sista perioden. Man kommer säkert göra ett par på i första/andra men också släppa in en del puckar mot Tampas starka offensiv.

Inbördes möten mellan dessa lagen har varit målrika nästan varje gång. 4/5 gånger har linan gått över 5.5. Senaste matchen slutade 3-4 till Tampa och innan det 6-3.

Jag väljer att spela över 5.5 mål inatt och tippar på ett 4-3 eller 4-2 resultat. Jag lägger spelet på 10bet till 1.60 gånger pengarna.

Speltips: Över 5.5 mål

Odds: 1.60

Spelstopp: 00.30

Spelbolag: 10bet (100% upp till 2.000kr bonus)Lycka till vid rygg!

Tipsa om Speltips: Tampa Bay Lightning – Ottawa Senators (14/3) USA; NHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades