Speltips: Tambov vs Baltika Kaliningrad (8/11) FNL Ryssland Tidig match

Det är landslags uppehåll den här veckan och vi får väl hoppas att Sverige klarar sin första playoff match. En annan som också borde ta ett uppehåll är Jonas.eric@hotmail.com igår skrev “skadorna på hemmalaget då? 5 stycken..b.l.a bästa målskytten. Dina statistik rekar är ett skämt” Jag gillar verkligen avslutet. “Dina statistik rekar är ett skämt” Jag tror jag dör inombords.  Mina “statistik” rekar har tagit mig hela jorden runt med familj och barn. Sponsrat och betalat av min egna kunskap. Den du Jonas.eric@hotmail.com kommer du inte i närheten av. Möjligvis om du bläddrar i en resekatalog i ett väntrum på vårdcentralen.Visst du hade rätt i att reken igår saknade 5 ordinare spelare, Jag skyller på den mänskliga faktorn och en dålig uppdatering från Flashscore men ändå vann Bangor City med 3-2. Jag hoppas innerligt att du läser detta inlägg idag. För jag smällde dig ordentligt på fingrarna. Nu är det min tur att ge igen fast på ett mer ödmjukare sätt. :). Idag har jag hittat ännu ett spel. Vi får se hur du reagerar idag.

Tambov vs Baltika Kaliningrad

Har hittat månadens bästa odds och jag det kan vi leva med. Tambov ligger på 4e plats i den ryska andra divisonen. Men deras hemma facit är briljant.9 vinster, 1 oavgjord och en förlust på 11 matcher.26/8 i målskillnad. Det är man bäst på i ligan. Man möter ett halv svajigt Baltika Kaliningrad på en 7e plats. Deras bortaspel är väl inte lika pålitligt som deras tabell placering antyder. 4 vinster,1 oavgjord och 5 förluster. 7/12 i deras målskillnad. Baltika Kaliningrad må ha vunnit 2 av 3 tidigare möten men man ska också tillägga att laget kommer med 4 raka bortaförluster.

Ingen av lagen har skadade eller avstängda spelare inför detta möte idag, och att man får 2,02 gånger pengarna på en rak hemma vinst idag är bara att lyfta på hatten och tacka för. Lycka till men inte för mycket!

Spreadsheet

Speltips: Tambov @2,02

Spelstopp: 11.00

Bolag: Unibet

Tipsa om Speltips: Tambov vs Baltika Kaliningrad (8/11) FNL Ryssland Tidig match till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades