08:45
Speltips
NPL NSW 25 april 2019

Speltips: Sydney Olympic - APIA Leichhardt Tigers 25/4 NPL NSW

Speltips:

Har bott i Australien i flertalet år och så fort jag såg att Brisbane Roar spelar hemma idag mot Adelaide vänder jag bort huvudet helt och hållet och vänder istället blickarna mot en annan delstat, nämligen New South Wales där jag har har hallit till större delen av min tid där borta.  Gällande Brisbane och Queensland så tror jag nog inte det finns en sämre idrottsstad/stat. Oavsett om det gäller AFL, basket, fotboll eller Rugby. Det är säkra pengar att alltid spela emot fick jag lära mig förra året. 

Om det är säkrare dollars att hämta i New Soth Wales  vet jag inte men av allt att döma så ligger matchbollen helt klart i händerna på APIA och därför väljer jag ett vinnarspel till 1.64 tyvärr då oddset hann sjunka otroligt nog från 1.70 till 1.64 på mindre än 30 min medans jag skrev reken. Det är i New South Wales det händer tydligen. På win stadium Med start 08.45 svensk tid. 

Sydney Olympic:

Trevande start på denna liga där Sydney Olympic inte har lyckats med mer än att spela ihop 8 poäng på 7 matcher och har placerat sig på en 8e plats i ligan. Baserar stor del av  dagens spelförslag på att man har släppt in 2 mål i sina 4 sista matcher och har så även gjort i samtliga hemma matcher man har spelat den här säsongen. Totalt har man gjort 13 mål och släppt in 12. 8 av dessa baklängesmål har kommit på hemmaplan vilket ger ett snitt på 2 baklängesmål per match hittills.

APIA Leichhardt Tigers:

Betydligt bättre start på APIA som ligger på en andra plats i tabellen och som bara har förlorat 1 gång på sina 7 första matcher. Spelet har sviktat i dom 2 senaste matcherna med 2 oavgjorda resultat men ser man till totalen så är formen bättre och så även målskillnad. Totalt har man gjort 11 mål och släppt in 6 men bara 2 av baklängesmål  har kommit på bortaplan. 

Spelkupong/Units:

Ett obesegrat bortalag mot ett hemmalag som ännu inte vunnit på 4 försök gör att jag kommer spela 2 units på ett DNB på APIA idag. För den som vill ha ett högre odds och ta en större chansning kan lägga APIA över 1,5 mål till 1.88 enbart av den anledningen att Sydney släpper in 2 mål per match på hemmaplan.

 

 

 

Tipsa om Speltips: Sydney Olympic - APIA Leichhardt Tigers 25/4 NPL NSW till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.70 APIA Leichhardt Tigers DNB 2 units N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

25 april 2019

MATCHTID: 08:45

Spel: APIA Leichhardt Tigers DNB
Insats: 2 units

ODDS: 1.70

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades