Speltips: SV Babelsberg 03 vs TSG Neustelitz (4/10) Regionalliga Nord

Maidstone gjorde inte vad jag förväntade mig att dom skulle göra igår. Ett bedrövligt försvarsspel från en match så långt ner i serie systemet att dom antagligen hörde mig säga “Shit” när Bromley gjorde 2-0. Men man kan inte äta semlor varje dag och nu får man jobba för att  behålla statistikem intakt med 6 vinster i veckan. Konstigt nog så förlorar jag alltid på en tisdag och jag gör det på engelska lag. Något positivt i det här är att Trestegs programmet drog igång igår med 142 soldater som anslöt sig. Går vi hela vägen så kan vi konstatera att vi rånade bolagen på 1,4 miljoner tillsammans. Jokerit satt igår och 2 steg kvar att gå. Men vägen dit är lång så vi släpper det för stunden och fokuserar på dagens rek istället. Se det som en kompletering till något annat om inte oddset tilltalar dig.

SV Babelsberg 03 TSG Neustelitz. Under 3,5 mål till 1,52. Jag tänker ja, varför inte. Lagets 4 av 6 senaste möten har slutat med antingen 1 mål framåt eller inga mål alls. SV babelsberg 03 ligger på en 6e plats i ligan  är väl ganska avskalade till att vinna något i år. Man ligger redan 14 poäng efter tabell ettan med 3 vinster, 5 oavgjorda och en förlust.Man är desutom obesegrad på hemmaplan. Man möter TSG Neustelitz som ligger bedrövligt sist. 1 vinst och 8 förluster. Vet ej vad mer man kan säga om denna matchen men jag sätter mitt tips på under 3,5 mål idag med en högre insats. Lycka till men inte för mycket idag!

Mitt spreadsheet

Speltips: Under 3,5@ 1,52

Speltips:19.00

Bolag: Betsafe

Tipsa om Speltips: SV Babelsberg 03 vs TSG Neustelitz (4/10) Regionalliga Nord till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades