Speltips: Suwon – Incheon Sydkorea 18/7

Onsdagens speltips kommer från Sydkorea och K League 1. Det är topplaget Suwon som tar emot ligans sämsta lag Incheon och här tror jag mig hittat ett fint spelvärde på målmarknaden. 

Speltips: 

Här möts tabell 3an Suwon och jumbon Incheon som ligger på plats 12. Det skiljer hela 18 poäng mellan lagen trots att det bara är spelat 17 omgångar. 
Suwon tar fler poäng på bortaplan än hemma men i dagens möte tror jag på dom och ser man till inbördes möten så gillar Suwon att möta Incheon inför hemmafansen. 
Båda lagen har ett bra målsnitt och en del att jobba med i försvaren. Incheon har släppa in överlägset mest mål i ligan och detta ska utnyttjas ! 
Här spelas jag Suwon över 1.5 mål till fina 1.74 hos Betfinal !

Suwon: 

Laget ligger 4a i hemmatabellen med raden 3-3-3 och målskillnad 11-11.
Kanske inte den vackraste raden men 2 av förlusterna är mot ligans 2 bästa bortalag, Jeju och Jeonbuk. Så inte mycket att säga om det. 
Innan dom 2 hemmamatcherna så har laget spelat stabilt med 4 segrar på dom 5 senaste där ena segern var i CL. 
Totalt sett under säsongen har de varit väldigt svajiga med försvarsjobbet. De varvar fina perioder med massa segrar och sedan kommer en period med flera förluster. 
Men det som stärker detta spel är att Suwon verkligen trivs mot ligans sämsta lag. Över 1.5 mål har suttit merparten av gångerna när de mötts, vare sig det är på hemma eller bortaplan. 
1.74 på att det ska ske igen på hemmaplan ? Det tar jag alla dagar i veckan !

Incheon: 

Laget ligger 12a och sist även i bortaspelet. Där har de raden 0-3-5 och målskillnaden 10-18. De snittar alltså över 2 insläppta mål per match men snittar även över 1 mål framåt. 
Incheon är inne i en riktigt tung svacka just nu och inte bara på bortaplan. Även hemmaspelet fungerar inte alls och de har faktiskt bara EN seger på 17 matcher i år !
Nu kommer de till start med en bedrövlig defensiv form och de har släppt in minst 2 mål i 8/10 senaste matcherna. Totalt 23 mål på dessa 10 matcher !
Då har de spelat 3-3, 3-3, 0-3 i de senaste 3 matcherna och alltså släppt in 9 mål på slutet…. 
Jag har svårt att tro att de ska lyckas hålla tätt bakåt i denna match med tanke på hur försvaret sett ut på slutet. 

Inbördes möten totalt: 


Observera att ena missen var i Cupen på bortaplan och inte med A-laget. 

Inbördes med Suwon som hemmalag: 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Suwon har klarat detta spel i 6/8 senaste inbördes och 4/5 senaste på hemmaplan.

✅ Incheon har släppt in MINST 2 mål i 8/10 senaste matcherna. 

✅ Incheon har släppt in 9 mål sista 3 matcherna. 

⚠️ Suwons målsnitt på hemmaplan är hittills “bara” 1.22 mål. (Ska förvisso möta ligans sämsta försvar i denna match)

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Suwon – Incheon Sydkorea 18/7 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades