Speltips: Sundsvall – BP Allsvenskan 12/5

Lördagens speltips hittas i våran egna Allsvenskan och det är ett möte mellan två förväntade bottenlag innan säsongen startade. 
Ett lag har öppnat betydligt bättre än det andra och jag hoppar upp på Sundsvalls rygg direkt !

Allsvenskan: 

Detta är mötet mellan tabell 9an Sundsvall och tabell 12an BP. Som jag skrev innan så förväntas båda lagen ligga i botten av “experterna” när tabellen summeras mot slutet av säsongen. 
Personligen hade jag BP sist av alla medan Sundsvall på en placering mellan 12-13. Just nu är det väl Sundsvall som öppnat bäst och överraskat alla medan BP har skrällt 2 matcher men utöver dom spelat lika illa som man förväntat sig. Jag tror båda lagen går in med inställningen att “här har vi bra chans till 3 poäng” och det kan öppna upp matchen med flera luckor och målchanser än vad de flesta tror. 
Sundsvall har offensiva vindar i seglen och gjort flera mål i betydligt svårare uppgifter än denna. Jag väljer att spela över 1.5 mål på Sundsvall till fina 1.74 på hemmaplan hos Betfinal !

Sundsvall: 

Laget ligger alltså 9a i totaltabellen men 4a i hemmatabellen. På hemmaplan har de raden 2-2-0 och målskillnad 5-3. Efter en riktigt krampaktig premiär mot Örebro som slutade 0-0 har de lyft på offensiven och presterat 2-2 mot Malmö, 1-0 mot Trelleborg och sist 2-1 mot Elfsborg. En start inte många räknade med alls och de har såklart gott självförtroende med denna början och poängskörd ! 
Nu ska de alltså spela hemma mot BP som snittat 3 insläppta mål på bortaplan såhär långt och jag tror på riktigt bra målchanser för Sundsvall även idag. 
Ska BP försöka börja plocka poäng på bortaplan snart så lär de spela lite mera offensivt i fortsättningen och då kommer Sundsvall få sina chanser !

BP:

Laget ligger just nu på plats 12 i totaltabellen men är näst sist på 0 poäng i borta spelet med målskillnaden 2-9. På bortaplan har de förlorat med 2-1 mot Norrköping, 4-0 mot Hammarby och 3-1 mot Malmö sist.
Självklart är detta inga lätta matcher och förlusterna i sig är inga skrällar. Men spelet, herregud de har ju varit totalt utspelade i samtliga 3 och det är väl mera ett under att siffrorna inte blivit ännu större.
Nu åker de till Norrporten Arena för sin lättaste bortamatch på pappret och kanske får lite självförtroende inför uppgiften. Men om de samtidigt underskattar Sundsvall som “lätt motstånd” så kan det smälla direkt i baken istället om de lyfter för mycket.

Saker som talar FÖR och EMOT reken: 

 Sundsvall har vind i seglen och klarat denna lina i 4/6 matcher hittills och då mot bättre motstånd än BP.

 Sundsvall hämtade ikapp 4-0 till 4-3 senast borta mot Hammarby och hade även 4-4 i nät. Kommer nog med blodad tand för revansch här.

 BP har släppt in 9 mål på 3 bortamatcher och kommer med stukat självförtroende på resande fot. 

 Om BP parkerar bussen framför mål så ser nog matchbilden ut som mot Trelleborg. Många lägen utifrån men inte många farliga lägen och fick “bara” in 1 mål. 

Inför denna match med dessa förutsättningar så hoppas jag BP kommer spela lite mera offensivt och det passar Sundsvall bäst. 
Då vinner de med 2-0 eller 2-1. 

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Sundsvall – BP Allsvenskan 12/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades