Speltips: Sturm Graz vs Admira (28/11) Österrike Bundesliga

Kan bara säga att det är riktigt bra rekat av Ravand i hans första 3 steg. Börja med en 2.20 oddsare är bara ett bevis på en självsäkerhet. Visst, det vilar alltid ett enormt tryck på ens axlar inför den första matchen men nu är det första steget tagit och jag  är faktiskt ganska säker på att 3 steget går hela vägen. Det blir en bra jul för alla som ryggar 🙂 Vill samtidigt inte glömma bort alla andra nya rekare som vi har fått in på 5 spades. Bland annat Gabriel Makdissi som fortfarande är obesegrad efter 7 rundor på E sport och Kaj Rogner på NFL. Har tagit en snabb notis även där och sett att grabben går för 4 av 4 rätt idag. Och det är väl det som allting handlar om i längden. Få in så bra rekare som möjligt, låta alla bli en vinnare i slutändan. 5 spades expanderar mer och mer för varje dag som går och förr eller senare blir vi störst i Sverige, med den största skaran vinnare släpandes efter oss. Det är en otrolig drivkraft och jobba för. Så grattis alla er som tar rygg på dessa killars kunskap. Våra live spelare och även oss själva i 5 spades som driver allting framåt. I medgång och motgång.

Min egen motgång har inte riktigt släppt taget än. Men jag hoppas att den vänder nu. Jag känner att jag behöver lite vind i seglet efter några rejäla käftsmällar på slutet och har hittat en match idag som kanske får allting att vända.

Det är Sturm Graz vs Admira och att båda lagen gör mål. Man får samma odds på en hemma seger som man får på det sist nämnda och jag anser i min mening att risken för att båda lagen ska göra mål är större än att spela en rak 1a på Sturm Graz. Hemmalaget har målskillnad 28/19 efter 16 spelade omgångar. Admira har 29/25. Må hända att Sturm Graz är obesegrade på hemmaplan med 6 vinster och 2 oavgjorda men dom 2 senaste matcherna har matcherna slutat med en 2-1 seger. 1 till vardera lagen. Låt oss hoppas att historien upprepas även en tredje gång ikväll. Lycka till men inte för mycket.

Speltips: BLGM-Ja @1.70

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: Unibet

 

 

 

Tipsa om Speltips: Sturm Graz vs Admira (28/11) Österrike Bundesliga till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades