Speltips: Strasbourg v Monaco (9/3)

Jag har dom senaste dagarna tagit lite paus/vila från rekandet. Det har nästan känts som att jag har varit ”tvungen” att reka bara för att och det har gått över till ren frustration bara. Och rekar man i frustration så blir det bara fel. En massa fel. Så vilan har varit välbehövlig. Vi har helgen runt hörnet men jag tycker jag ser mig en spelvärd match ikväll. Vad finns bättre än en fotbollsmatch på en fredagskväll? Märks det att man inte har ett liv utöver fotbollen? Skämt o sido, matchen jag följer närmare ikväll är matchen mellan Strasbourg v Monaco i Frankrike.

Strasbourg v Monaco

Vi tar en titt på tabelläget som vi brukar:

2. Monaco 28 matcher 69:30 60 poäng.

15. Strasbourg 28 matcher 32:49 31 poäng.

Som ni ser så är det ganska stor skillnad lagen mellan. Strasbourg kämpar för sin överlevnad i Ligue 1 och just nu har man en säkrad plats, men man har enbart tre poäng ner till en kvalmatch. Monaco o andra sidan krigar för en Champions league plats. Vi kan väl nästan konstatera redan nu att ligatiteln är körd då man är hela 14 poäng bakom PSG. Just nu så har Monaco en Champions league plats dock så har man Marseille jagandes bakom sig med endast fyra poäng skillnad. Monaco har endast ligan att gå på så här kan man ställa upp med starkast möjliga elva.

Monaco har gjort i snitt 2.4 mål/match i ligan.

Monaco har gjort 27 mål på 13 bortamatcher i ligan, vilket är ett snitt på 2.07 mål/match.

Strasbourg har släppt in i snitt 1.78 mål/match.

Strasbourg har släppt in 18 mål på 14 hemmamatcher i ligan, vilket är ett snitt på 1.29 mål/match.

Monaco fyra av dom fem senaste bortamatcher har man gjort MINST två mål. Undantaget var mot Montpellier (0-0) som är det lag i ligan som släppt in näst minst mål i ligan efter PSG.

Jag väljer att spela Monaco över 1.5 mål idag till ett fint värde då man aldrig vet om Strasbourg skulle kunna skrälla tack vare att man behöver poäng själva. 1-2? 1-3?

🏆 Ligue 1
⏱ Today 20:45
🇫🇷 Strasbourg v Monaco
✍ Monaco över 1.5 mål
📊 1.70 (Vbet)
7️⃣ Units

Spelbolag: Vbet – Bonus: 100% upp till 1000kr

Vbet

Tipsa om Speltips: Strasbourg v Monaco (9/3) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades