Speltips: Stranraer – Albion Rovers (19/12) Fotboll; Skottland

Stranraer – Albion Rovers

Äntligen en tidig vinst i mitt förra speltips i matchen mellan Atalanta och Lazio. Det tog bara 29 minuter så hade båda lagen gjort mål och matchen var i hamn.

Dagens match hittar vi i Skottland League one, där en målrik tilställning väntas. Stranraer ska ta emot Albion Rovers och båda lagen gör mycket mål samt släpper in mycket i alla matcher som dom spelar. Speciellt Albion Rovers släpper in extremt mycket mål med 14 insläppta mål i sina 5 senaste matcher.

Med 15 matcher spelade så har Stranraer gjort 27 mål och släppt in 23. Stranraer befinner sig på 3:e plats i tabellen. Albion Rovers har spelat 14 matcher, gjort 31 mål och släppt in 34. Albion ligger på 8:e plats i tabellen.

Inbördens möten mellan dessa två lagen så har dom 5 senaste slutat 0-4, 3-0, 3-0, 3-2 och 3-2. Alla matcher har alltså lagt sig på 3 mål eller fler och Albion har haft totalt 25 mål i deras senaste 5 matcher.  Man snittar alltså 5 mål per match i dom senaste 5. Albion har dessutom bara spelat under 3 mål i 3/20 senaste matcherna som dom har spelat.

Det ända som kanske kan gå emot statistiskt sett är att Stranraer inte alltid har lika målrika matcher som Albion. Men man har verkligen inget lågt snitt heller. Alla lag som mött Albion i år har dessutom öst in mål och därför så oroar detta inte mig någonting speciellt. Ca 60% av Stranraers matcher visar 3 mål eller mer och deras snitt per match är 3.33 mål. På hemmaplan har Stranraer ett snitt på 4 mål per match.

Albion har ett sjukare snitt, med hela 4,63 per match och 5.57 i snitt på bortaplan!

Idag väljer jag att spela över 3.0 mål i denna matchen då det känns högst troligt att vi ska vinna på det eller minst få pengarna tillbaka.

Lycka till vid rygg!

 

 

Tipsa om Speltips: Stranraer – Albion Rovers (19/12) Fotboll; Skottland till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades