Speltips: Storseger att vänta från SHL 28/11

Onsdagens speltips kommer även det från SHL. Det är svenska mästarna Växjö som tar emot nästjumbon Örebro. 
2st lag med helt olika form och här tror jag på en storseger kommer med posten. 

Speltips: 

Onsdag och Champions League på schemat. Trots det vänder jag blickarna mot SHL och tycker mig funnit ett mycket spelvärt odds och investerar 2.5 Unit på detta. Det är Växjö som vaknat till liv som tar emot Örebro som är helt ur form. 
Jag tror detta blir en enkel seger för hemmastarka Växjö och väljer att spela -1.5 Asian till fin fina 2.18 på Nordicbet !

Växjö:

De svenska mästarna har efter en riktigt trög inledning fått ordning på rören och har sista tiden växlat upp och spöat flera topplag. Man kommer med bra form och har vunnit 7/10 matcher. På hemmaplan har man vunnit 6 raka och 9/10 senaste matcherna. 
Totalt i år har dom hemmaraden 6-2-2-1 och målskillnad 26-19. Med det är men SHLs näst bästa hemmalag och har ett bra stöd från publiken i ryggen. 

Man tar nu emot Örebro som är helt formlösa som får inte målskyttet att stämma. Jag förväntar mig att Växjö kommer hålla i taktpinnen och spelmässigt köra över Örebro. 

Örebro:

Örebro som inför säsongen såg väldigt svagt ut på pappret verkar leva upp till den förväntningen också. 
Det finns några höjdpunkter denna säsong men de ljusglimtarna är få och lätträknade. 
Man kommer till start med taskig form och har förlorat 6/10 senaste matcherna och på bortaplan har de förlorat 6/7 senaste. 
Totalt på resande fot har man raden 1-3-1-5 och målskillnaden 20-25 efter sina 10 matcher. 

Att man nu ska åka ner 35 mil till Växjö och möta ett formstarkt hemmalaget som mosar på och ta poäng känns ganska långsökt enligt mig. 
Nej denna uppgift blir för tung för gästerna som har en tränare som hängt löst i flera veckor. 

Växjös 10 senaste hemmamatcher: 

Örebros 10 senaste bortamatcher: 

5 senaste inbördes från Vida Arena: 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Växjö är väldigt hemmastarka och vunnit 9/10 senaste totalt. 

✅ Örebro har förlorat 4/5 senaste bortamatcherna. 

✅ Växjö har vunnit 4/5 senaste hemmamatcherna mot Örebro. 

✅ Växjö har gjort 15 mål och Örebro 8 mål framåt på senaste 5 matcherna. 

⚠️ Ser ingenting förutom underskattning som kan stjälpa detta speltips. Växjö bör klara av Örebro utan större problem. 

Utgångstips 3-1 !

Lycka till om ni ryggar detta speltips !

 

 

 

Tipsa om Speltips: Storseger att vänta från SHL 28/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades