Speltips: St. Louis Blues – Los Angeles Kings USA: NHL 20/11

Förgående speltips från min sida slutade med pengarna tillbaka. Boca Juniors lyckades bara ta en seger med 1-0 men inga pengar är förlorade då vi spelade Asian -1. Idag har jag grävt igenom fotbollsmarknaden länge och beslutade mig för att inte ta någonting därifrån. Istället så släpper jag inatt en NHL rek. Det är väldigt länge sen jag la ut en rek i NHL men dom som följde mina spel förra säsongen vet att vi gjorde bra med deg där också! Matchen som jag rekar spelas mellan St. Louis Blues och Los Angeles Kings.

Speltips: St. Louis Blues – Los Angeles Kings USA: NHL 20/11

St. Louis Blues:

Man har inte imponerat speciellt såhär långt och har efter 18 spelade matcher tagit 7 vinster, 3 oavgjorda och 8 förluster och man har en målskillnad på 56:57. På hemmaplan har man dock spelat lite bättre och har tagit 4 vinster på sina 6 senaste hemmamatcher. Man har på hemmaplan spelat 11 matcher och i dessa matcherna har man tagit 5 vinster, 1 oavgjord och 5 förluster. Även om dessa siffrorna inte är jätte imponerande så ska man idag ta emot ett lag som har ännu större kris och sliter med många skador, LA Kings.

Los Angeles Kings:

Man har absolut inte spelat bra såhär långt och har på 19 spelade matcher endast tagit 13 poäng. Man har endast 5 vinster och katastrofala 39-61 i målskillnad. På bortaplan är man ännu sämre och har på sina 8 spelade matcher tatt 1 seger, 1 oavgjort och 6 förluster. Man spelar alltså inte bra varken hemma eller borta och jag ser en inte ta en vinst borta mot Blues idag.

Jag kommer spela den raka 1:an i denna matchen och det får vi 2.05 i odds på 10bet just nu.

Tipsa om Speltips: St. Louis Blues – Los Angeles Kings USA: NHL 20/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades