Speltips: St. Liege – Club Brugge Fotboll Söndag

Morgondagens speltips hittas i Belgien och det är de klara tabellvinnarna Club Brugge som ska åka till St.Liege för att spela av de sista matcherna innan slutspelet drar igång. 
Här ser jag ett stort värde i att syna ena laget pga motivation och form, och det är serieledarna jag tänker spela emot här !

Matchen: 

Detta är mötet mellan tabell 8an St.Liege mot serieledarna Club Brugge. Många ser nog Brugge som stora favoriter pga tabelläget men jag tror hemmalaget kommer gå segrande ur detta möte. 
Varför ? Jo för hemmalaget har 3 matcher kvar och ligger 1p under sista slutspelplatsen. Den innebär flera matcher denna säsong och ännu mera pengar in till klubben så den är viktig ekonomiskt. 
Med en ENORM svit och form på hemmaplan så tänker jag syna Asian 0 St.Liege till fina 1.76 hos 10Bet. Club Brugge är inte alls lika bra på bortaplan för den delen heller utan har nästan bara plockat hälften av poängen på bortaplan som hemma. 

Det jag verkligen gillar med spelet är såklart lagens motivation. Ett hemmalag som måste gå för seger mot ett bortalag som är redan klara 1or med 3 omgångar kvar. 
Motivation och form ligger till grund för detta spel och här höjer jag insatsen lite !

St.Liege: 

Laget ligger 6a i hemmatabellen med raden 6-6-1 och målskillnad 22-18. Japp ni ser rätt, endast en enda förlust i år på hemmaplan. Och i den matchen stod det 0-0 med 25 min kvar, sedan gjorde bortalaget 4 mål på 4 skott så det var verkligen ketchupeffekten. Annars har de varit grymt stabila och målrika på hemmaplan. Räknar man med alla liga och cupmatcher så har de ändå imponerande 8-6-1 hemma och 13 raka matcher utan förlust inför hemmafansen. Och idag ska de möte Brugge som inte har någon motivation alls. Det är perfekta förhållanden för detta spel så St.Liege vägrar förlora hemma och Brugge har knappt brytt som i dom senaste omgångarna då de vet att de skulle komma först i tabellen ändå. Ska även tilläggas att de möttes i cupen på denna arena för bara 3 veckor sedan och då vann St.Liege med 4-1 !

Club Brugge: 

Laget leder tabellen och med 3 omgångar kvar så är de redan klara 1or. De har alltså ingenting att spela för och kommer säkert lufta ett par spelare från bänken också. 
Bortaspelet har inte alls sett så fint ut som hemmaspelet har gjort och de har nu raden 6-4-3 och målskillnad 22-16. 
Tittar vi på hur senaste omgångarna sett ut så har de verkligen trappat ner på farten och segrarna då också uteblivit. På dom 6 senaste matcherna har Brugge 1-3-2 och 0-2-2 senaste 4 bortamatcherna. 
Tittar vi ännu längre tillbaka på bortaspelet så har de raden 1-5-3 i tävlingssammanhang och det är trevlig läsning när mitt spel innebär att jag bara kan förlora pengar om Brugge vinner. 

Inbördes möten och form: 

Lagen har mötts 3 ggr denna säsong i ligan och cupen. 
Brugge har vunnit sina hemmamatcher med 4-0 och 3-2 medan St.Liege vann sin hemmamatch med 4-1. 
Nu har St. Liege hemmaplan igen och jag kan inte se hur detta hemmastarka lag ska förlora mot ett lag utan motivation. 
St. Liege har alltså bara 1p upp till slutspel så jag förväntar mig full anstormning från start och endast försvarstabbar kan sabba detta spel känner jag. 

Ett hemmalag med 0 förluster sista 10 hemmamatcherna mot ett lag utan motivation med 1 seger på 10 senaste bortamatcherna. 
Nä detta borde sluta med hemmaseger men garderar mig med X då båda lagen spelar många oavgjorda.
Men spelet Asian -0.25 till 2.01 är också väldigt ögonvänligt. 

Utgångstipset skrivs till 2-1 men reserverar mig för ett 2-2 med Asian 0 spelet. 

Lycka till om ni ryggar !

 

 

 

Tipsa om Speltips: St. Liege – Club Brugge Fotboll Söndag till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades