Speltips: SS Lazio – Hellas Verona (19/2) Italien; Serie A

Gårdagens speltips på hemsidan mellan Waregem och Eupen satt utan problem. Vi hade spelat över 2.5 mål i matchen och redan i halvtid så var resultatet 2-2. Waregem gick vinnande ur matchchen tillslut med 3-2 i slutresultat. Förutom NHL matchen idag mellan Islanders och Minnesota så har jag hittat en match i Serie A som jag tror ska sitta utan svårigheter. Matchen var egengtligen tilltänkt 3-steget men eftersom inte Inter lyckades vinna hörnor mot Genoa så väljer jag att dela den här. Matchen jag pratar om är mellan Lazio och Hellas Verona och oddset ligger på 1.60.

Speltips: SS Lazio – Hellas Verona (19/2) Italien; Serie A

Lazio kommer ifrån en dålig form just nu med 3 raka förluster i Serie A. Man har förlorat mot Milan, Genoa och senast mot Napoli. Man ligger på 5:e plats i Serie A och har chansen att ta sig förbi Inter i tabellen idag, vilket innebär att man ligger på en Champions League plats. Italien har 4 platser till Champions league i år och Lazio kommer göra allt för att inte halka efter nu. Även om formen inte är den bästa så möter man idag ett riktigt svagt Hellas Verona. Verona har bara 4 vinster, 4 oavgjorda och hela 16 förluster i år. Inte många lag man har lyckats ta poäng mot och ikväll tror jag att hemmalaget blir för mycket att hantera. Det är perfekt lag och timing för Lazio att vända på formen idag.

Jag tror på spel mot ett mål och att Lazio tar ledningen redan innan 45 minuter. Sedan fortsätter man att hålla ledningen och vinner HT/FT. 1.60 spelas det på 10bet att man vinner första halvlek och hela matchen och det kommer spelas idag.

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Speltips: SS Lazio – Hellas Verona (19/2) Italien; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades