Speltips: Sporting Lisbon – Moreirense (26/2) Portugal; Primeira Liga

Lördagens match mellan Inter och Benevento satt fint. Sampdoria tog en fin seger igår mot Udinese och mitt speltips satt igen. Dubbeln på Facebook sidan satt alltså till 2.5 gånger pengarna. Grattis alla som tog rygg på min Serie A i helgen. Idag hoppar jag över från Italienska Serie A till Portugisiska Primeira Liga. Dagens match är mellan Sporting Lisbon och Moreirense. Stor klasskillnad borde visa sig i denna matchen och motivering har ni här:

Speltips: Sporting Lisbon – Moreirense (26/2) Portugal; Primeira Liga

Sporting

Man ligger på 3:e plats i tabellen efter 23 spelade matcher. En vinst för Sporting idag kan ta en upp på delad andraplats tilsammans med Benfica. Denna säsongen har man 17 vinster, 5 oavgjorda och endast 1 förlust. 47 mål har man gjort framåt och bara släppt in 14. På hemmaplan är man riktigt starka och har 10 vinster, 2 oavgjorda och 0 förluster. Man snittar 2.33 mål gjorda och endast 0.33 insläppta på hemmaplan. Idag ska man ta emot ett lag som håller betydligt lägre klass, Moreirense.

Moreirense

Man ligger sist i tabellen och har endast tagit 19 poäng på 23 matchcer. Man kommer från 2 raka förluster och ska med dåligt självförtroende och form ta emot ett av dom starkaste lagen i hela ligan. Man har endast 4 vinster denna säsongen, 7 oavgjorda och 12 förluster. 18 mål har man gjort framåt och släppt in 34.

Idag tror jag på spel mot 1 mål, det är 3:e platsen som är riktigt grymma hemma mot det sämsta laget i ligan. Sporting fixar en enkel seger ikväll och det borde dom göra med mer än 1 måls marginal. Jag har valt att spela -1.5 (Asian) på hemmalaget idag och till fina 1.70 på Betfinal.

Önskar alla som ryggar lycka till, och kom ihåg att inte spela mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Sporting Lisbon – Moreirense (26/2) Portugal; Primeira Liga till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades