Speltips: Sporting Cristal – Sport Huancayo; Fotboll; Peru 14/8

Grattis till alla som ryggade Tottenham seger i helgen. Man såg inte helt stabila ut i egen planhalva men man lyckades oavsett ta en stabil seger och vi dubblade våra pengar. Efter det satte vi även en dubbel i Facebook gruppen som gav ännu finare odds. Söndagen rök vi tyvärr i trippeln då Southampton och Burnley inte visste hur man gör mål. Idag blir mitt speltips i dom mindre ligorna igen och har rekat ett lag som gav oss fina pengar senaste gången vi spelade på dom. Det är Sporting Cristal som ska ta emot Huancayo.

Speltips: Sporting Cristal – Sport Huancayo; Fotboll; Peru 14/8

Sporting Cristal toppar tabellen i Perus Primera Division. Man har på 12 spelade matcher tagit 8 vinster, 3 oavgjorda och endast 1 förlust. Man har en imponerande målskillnad på hela 24-5 och har på sina 10 senaste hemmamatcher vunnit 9 av dom. Hela 7 av dessa 10 matcherna har man vunnit med minst 2 måls marginal. Idag ska man ta emot ett lag som ligger i mitten av tabellen, Sport Huancayo.

Huancayo ligger på 9:e plats i ligan och har på 12 spelade matcher tagit 4 vinster, 4 oavgjorda och 4 förluster. På bortaplan är man faktiskt näst bäst i hela ligan, men det säger inte speciellt mycket eftersom det är en väldigt bortasvag liga overall. Man har bara tagit 7 poäng på 5 hemmamatcher vilket inte är speciellt skrämmande mot ett lag som Sporting Cristal idag.

Inbördes möten:

På Sporting Cristals hemmabana har man vunnit 3/5 matcher. Visst har man inte vunnit alla dessa matcherna med 2 måls marginal, men Sporting är starkare än någonsin och jag tror man tar en stabil seger idag.

Jag väljer att spela Sporting Cristal -1.25 till 1.78 gånger pengarna på Unibet. Detta betyder alltså att vi vinner vid 2 måls vinst och får halva insatsen tillbaka ifall det skulle bli 1 måls vinst.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Sporting Cristal har vunnit 9/10 senaste hemmamatcher

✅ Sporting Cristal har vunnit 7/10 senaste hemmamatcherna med 2 måls marginal

Lycka till vid rygg men spela inte mer än plånboken tillåter!

 

Tipsa om Speltips: Sporting Cristal – Sport Huancayo; Fotboll; Peru 14/8 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades