Speltips: Sporting Cristal – Academia Cantolao 8/8 Fotboll; Peru; Apertura

Det börjar verkligen dra ihop sig mot premiären av dom stora ligorna som vi alla ser fram emot. Fram tills dess så måste man gräva längre för att hitta någonting att spela på. Jag har grävt långt idag för att hitta en match som spelas i Peru. Det är toppen mot ett lag i nedre delen av tabellen. Matchen som jag tänkt dela som speltips här på hemsidan idag ska spelas mellan Sporting Cristal och Academia Cantolao.

Speltips: Sporting Cristal – Academia Cantolao 8/8 Fotboll; Peru; Apertura

Sporting Cristal ligger på 1:a plats i ligan efter 10 spelade matcher. I dessa 10 matcher har man tagit 6 vinster, 3 oavgjorda och 1 förlust. Man har gjort 19 mål framåt och endast släppt in 5. På hemmaplan har man varit ännu starkare då man tagit 4 vinster, 0 oavgjorda och 1 förlust. Målskillnaden på hemmaplan är 13-3. Med 21 poäng tagna såhär långt så har man 11 poäng mer än dagens motstånd Cantolao.

Cantolao ligger på 13:e plats i tabellen och har på sina 10 spelade matcher tagit 2 vinster, 4 oavgjorda och 4 förluster. På bortaplan är man ännu sämre och på 5 spelade matcher har man inte tagit en ända seger. Man har 1 oavgjord och 4 förluster på hemmaplan och 3-13 i målskillnad.

Inbördes möten: 

Inbördes möten har gått lite åt alla håll när dessa lagen mötts. Nämnbart är dock att Sporting Cristal vann senaste hemmamötet med 3-0.

Enligt all statistik och logik så ska Sporting Cristal ta en enkel seger ikväll också. Jag väljer att spela -1.5 på hemmalaget till 1.68 gånger pengarna på Unibet.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Sporting är ligans starkaste samt formstarkaste lag just nu.

✅ Cantolao är ligans näst sämsta bortalag med 3-13 i målskillnad och 0 vinster.

✅ Senaste mötet slutade 3-0

✅ Cantolao har förlorat med 1-0, 4-1, 3-0, 2-0 samt spelat oagjort 2-2 i sina senaste 5 matcher. Alla dessa lagen som dom spelat mot är sämre än Sporting Cristal.

⚠ Det är ingen toppfotboll och som vi såg i gårdagens match i Finland så kan även ett lag med 6/7 förluster på bortaplan vinna över topplaget.

Jag önskar alla lycka till vid rygg men kom ihåg att aldrig spela mer än din egen plånbok tillåter!

Tipsa om Speltips: Sporting Cristal – Academia Cantolao 8/8 Fotboll; Peru; Apertura till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades