Speltips: Sporting Cristal – Academia Cantolao 8/8 Fotboll; Peru; Apertura

Det börjar verkligen dra ihop sig mot premiären av dom stora ligorna som vi alla ser fram emot. Fram tills dess så måste man gräva längre för att hitta någonting att spela på. Jag har grävt långt idag för att hitta en match som spelas i Peru. Det är toppen mot ett lag i nedre delen av tabellen. Matchen som jag tänkt dela som speltips här på hemsidan idag ska spelas mellan Sporting Cristal och Academia Cantolao.

Speltips: Sporting Cristal – Academia Cantolao 8/8 Fotboll; Peru; Apertura

Sporting Cristal ligger på 1:a plats i ligan efter 10 spelade matcher. I dessa 10 matcher har man tagit 6 vinster, 3 oavgjorda och 1 förlust. Man har gjort 19 mål framåt och endast släppt in 5. På hemmaplan har man varit ännu starkare då man tagit 4 vinster, 0 oavgjorda och 1 förlust. Målskillnaden på hemmaplan är 13-3. Med 21 poäng tagna såhär långt så har man 11 poäng mer än dagens motstånd Cantolao.

Cantolao ligger på 13:e plats i tabellen och har på sina 10 spelade matcher tagit 2 vinster, 4 oavgjorda och 4 förluster. På bortaplan är man ännu sämre och på 5 spelade matcher har man inte tagit en ända seger. Man har 1 oavgjord och 4 förluster på hemmaplan och 3-13 i målskillnad.

Inbördes möten: 

Inbördes möten har gått lite åt alla håll när dessa lagen mötts. Nämnbart är dock att Sporting Cristal vann senaste hemmamötet med 3-0.

Enligt all statistik och logik så ska Sporting Cristal ta en enkel seger ikväll också. Jag väljer att spela -1.5 på hemmalaget till 1.68 gånger pengarna på Unibet.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Sporting är ligans starkaste samt formstarkaste lag just nu.

✅ Cantolao är ligans näst sämsta bortalag med 3-13 i målskillnad och 0 vinster.

✅ Senaste mötet slutade 3-0

✅ Cantolao har förlorat med 1-0, 4-1, 3-0, 2-0 samt spelat oagjort 2-2 i sina senaste 5 matcher. Alla dessa lagen som dom spelat mot är sämre än Sporting Cristal.

⚠ Det är ingen toppfotboll och som vi såg i gårdagens match i Finland så kan även ett lag med 6/7 förluster på bortaplan vinna över topplaget.

Jag önskar alla lycka till vid rygg men kom ihåg att aldrig spela mer än din egen plånbok tillåter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.