Speltips: Sport Recife – Atletico Paranaense (7/6) Brasilien; Serie A

Förutom dagens match idag mellan Flora Tallinn och Tammeka så har jag även rekat fram en match som ska spelas inatt. Jag har tagit fram två odds i denna matchen och kommer lägga en bra slant på båda. Det ena oddset ligger på 2.00 gånger pengarna medans det andra “säkra” spelet ligger på 1.55. Matchen som jag delar som speltips inatt är i Brasilien och mellan Sport Recife och Atletico Paranaense.

Speltips: Sport Recife – Atletico Paranaense (7/6) Brasilien; Serie A

Sport Recife har inlett säsongen helt okej och ligger på en 6:e plats i tabellen. Man har hitills tagit 4 vinster, 3 oavgjorda och 2 förluster. Man har gjort 12 mål framåt och släppt in 12.  På hemmaplan har man inte förlorat på sina 9 senaste matcher spelade och har en fin form där.

  • Recife hemmastatistik:

Idag ska man ta emot ett lag som startat säsongen mycket sämre och som inte alls hittat någon bra form på bortaplan, Atletico Paranaense.

Atletico-PR ligger på 16:e plats i tabellen och har såhär långt tagit 2 vinster, 3 oavgjorda och 4 förluster. Man har gjort 10 mål framåt och släppt in 11. På bortaplan är man riktigt svaga och har inte vunnit på 9 raka. Man har 5 oavgjorda och 4 förluster. Och dessa matcherna har spelats mot sämre lag än Sport Recife.

  • Atletico-PR bortastatistik:

  • Inbördes möten:

Om man kollar på dom 5 senaste inbördes mötena där Recife spelat på hemmaplan så har det slutat med 2 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust. Men dom två senaste matcherna är vunna av Recife och du måste helt tillbaka till 2009 för att se en Atletico-PR seger på denna arena.

Jag har alltså tagit fram 2 spel inför denna matchen. Båda spelen är åt samma håll fast det ena lite “säkrare” än det andra. Jag tror absolut att båda spelen kommer sitta. Det ena spelet är en rak 1:a på Sport Recife till 2.00 gånger pengarna medans det andra spelet är att Sport Recife ska vinna minst 1 halvlek till 1.55 gånger pengarna.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Sport Recifes hemmastatistik

✅ Atletico Paranaenses bortastatistik

✅ Senaste mötena på denna arenan

✅ Form

⚠ Det är fortfarande tidigt in på säsongen och allt kan hända

Lycka till vid rygg och kom ihåg att inte spela mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Sport Recife – Atletico Paranaense (7/6) Brasilien; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades