Speltips: Specialspel från Belgien 14/9

Fredagens speltips kommer från belgiska Jupiler League och det är mötet mellan ligaledarna Club Brugge och bottenlaget Lokeren. 
Precis som förra året är det Club Brugge som dominerar denna liga och Lokeren simmar längst ner i tabellen. Här ska det vara stor klasskillnad på lagen och oddset på den raka 1an står i 1.17 just nu. 
Jag tror på slakt från Club Brugge och kliver in på ett målspel som ger dubbla pengarna och känns riktigt bra på förhand och suttit i 3/3 hemmamatcher denna säsong.

Speltips: 

6 omgångar är spelade och de regerande mästarna Club Brugge tar här emot ett av de sämsta lagen i ligan. Iår har de startat otroligt starkt och vunnit alla matcher utom en och står obesegrade. 
Idag tar de emot Lokeren som slutade på plats 13 förra året och fick inte ens hälften så mycket poäng och gjorde inte ens hälften så många mål som Club Brugge. 
Stor klasskillnad ska det vara på dessa lag och jag tror Brugge fortsätter sin slakt. Här spelar jag specialspelet ” 1/1 + ö2.5 mål” till fina 2.0 på 10Bet. 
Spelet innebär att Brugge ska leda i halvlek, vinna matchen och det ska bli minst 3 mål i matchen. Ex. 1-0 halvlek och sluta 2-1. 

Club Brugge: 

De belgiska mästarna trummar på i vanlig ordning och plockar hem vinst efter vinst. Denna säsong har de raden 5-1-0 och målskillnad 17-6 och imponerar även i år. 
3st hemmamatcher är spelade, de har vunnit med 5-2 hemma mot Eupen som förra året var ett bottenlag. 3-0 mot Kortrijk som slutade 7a och sist 2-1 mot förra årets tabell 2a Anderlecht i grundspelet. 
I samtliga 3 matcher har de öppnat URSTARKT och trampar verkligen gasen i botten direkt för att avgöra sina matcher så detta speltips har gett vinst i alla matcherna.
Mot Eupen stod det 3-0 i hl, 2-0 i hl mot Kortrijk och 2-1 i hl mot Anderlecht. 
Nu har laget match mot Dortmund på Tisdag och en självklart kan den finnas i baktanken hos spelarna. Men ligan är viktig och guldet ska försvaras. 
Nu är det ändå 4 dagars vila mellan matcherna och dessutom hemmaplan mot Dortmund, jag tror Brugge kommer starta som vanligt i ett galet tempo och försöka avgöra så fort som möjligt och sedan byta ut stjärnorna med 20 min kvar.  

Lokeren: 

Detta lag hörde till i botten av tabellen förra året och som de startat denna säsong lär det inte bli någon skillnad i år. De ligger på plats 14 med raden 1-1-4 och målskillnad 5-13 på sina 6 matcher. 
Förra året va laget faktiskt ligans 6e bästa bortalag trots att de blev ett bottenlag i totaltabellen. 
Denna säsong har bortaspelet inte börjat lika bra och efter sina 3 matcher har de raden 0-1-2 och målskillnad 4-6. 
Resultaten är 3-2 förlust borta mot nykomlingen Cercle Brugge, 1-1 mot förra säsongens tabell 10a St.Truiden och sist 2-1 förlust mot förra säsongens liga 4a Gent. 
I år har de inte värvat in någon nämnvärd förstärkning och spås få det lika svårt denna säsong. Att de sedan har ett kolsvart facit mot Club Brugge gör inte läget bättre inför denna match. 

Inbördes möten på Jan Breydel Stadion : 


Som ni ser är Club Brugge en maktfaktor på hemmaplan och vunnit 11/14 senaste hemmamatcherna mot Lokeren. 

Lagens hemma respektive bortamatcher denna säsong: 

Förra säsongens möten: 


Som ni ser körde Brugge över Lokeren fullständigt i förra säsongens matcher. 
0-4 matchen på bortaplan stod 0-3 redan efter 24 minuter. 
3-1 matchen på hemmaplan stod OCKSÅ 3-0 efter 24 minuter !

Årets tabell efter 6 matcher: 

Förra årets grundtabell: 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Club Brugge dominerar belgisk fotboll och är enormt stora favoriter i denna match.

✅ Detta spel har suttit i alla hemmamatcher i år för Club Brugge.

✅ Detta spel satt båda inbördes mötena förra säsongen med bred marginal. 

✅ Club Brugge har själv gjort 10 mål framåt på 3 hemmamatcher denna säsong. 

⚠️ Ett bortamål av Lokeren i första halvlek dödar nästan spelets chanser helt. 

Lycka till om du ryggar detta specialspel och speltips. 

 

 

 

 

 

 

 

Tipsa om Speltips: Specialspel från Belgien 14/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades