Speltips: Sparta Rotterdam v Vitesse (16/1)

Hittills har jag rekat tre stycken ”pregame” här på 5 Spades och samtliga spel har suttit. Segertåget forsätter då vi rekade in Manchester United -1.5 igår och man vann med klara 3-0 hemma på Old Trafford. Dessförinnan rekade vi Liverpool +0.25 mot Man City och sedan båda lagen gör mål mellan saudiska lagen Al Shabab v Al Ettifaq. Jag vill gärna fortsätta på det spåret. Idag vänder vi blickarna mot Holland för att följa matchen mellan Sparta Rotterdam v Vitesse.

 

Sparta Rotterdam v Vitesse

Okej, vi har alltså tabelljumbon Sparta som tar emot tabellåttan Vitesse ikväll. Tabelläget samt målskillnad? Se nedan.

8. Vitesse 17 spelade matcher 30:22 24 poäng

18. Sparta Rotterdam 17 spelade 13:37 11 poäng

 

Sparta målsnitt: 0.76 mål/match – Insläppta: 2.18 mål/match.

Vitesse målsnitt: 1.76 mål/match – Insläppta: 1.29 mål/match.

Sparta släpper alltså in i snitt över 2 mål per match samtidigt som Vitesse snittar 1.76 mål/match framåt. Man släpper även in i snitt 1.29 mål/match så förhoppningsvis lyckas Sparta näta ett mål på hemmaplan så blir Vitesse tvungna att göra ett andra mål.

Sparta fem senaste ligamatcher: W0 D0 L5

Vitesse fem senaste ligamatcher: W1 D2 L2

Intressant är att vid Vitesse vinst så går man upp till en sjunde plats, vilket innebär Europa League slutspel. Den chansen vill Vitesse gärna ta, framförallt mot tabelljumbon. Sparta har släppt in MINST 2 mål på 4 av dom 5 senaste ligamatcherna. Dock så tror jag att detta kan bli en öppen match eftersom Sparta kommer att sälja sig dyrt och måste börja plocka poäng för att lämna bottenträsket. Formen på Vitesse är inte heller den bästa. Öppen match där det kan sväng åt båda hållen, men jag tror att Vitesse kan trycka in två bollar mot ett skakat Sparta. Men räcker det till en vinst? Vet faktiskt inte. Statistiken har jag följt till en viss del, dock så är magkänslan ganska bra måste jag medge. Utgångstips: 1-2?

Senaste mötet när Sparta spelade hemma mot Vitesse slutade den matchen just med 1-2.

🏆 Eredivisie
⏱ Today 20:00
🇳🇱 Sparta Rotterdam v Vitesse
✍️ Vitesse ö1.5 mål
📊 1.95 (Bethard)
7️⃣ Units

Spelbolag: Bethard – 200% upp till 1000kr

(mer…)

Tipsa om Speltips: Sparta Rotterdam v Vitesse (16/1) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades