Speltips: Spanien – England UEFA Nations League 15/10

Måndagens speltips hämtas från UEFA Nations League grupp A. Det är Spanien som tar emot England här på Estadio Benito Villamarín i Sevilla. 
2 omgångar är spelade av gruppspelet och lagen har helt olika form. Spanien går som tåget och England har problem med målskyttet. Här tar jag rygg på Spanien inför dansande hemmafans !

Speltips: 

Spanien mot England i fotboll, det smakar ganska bra att säga va? Ja där tror jag det kan slå gnistor i detta returmöte mellan lagen som möttes för bara 5 veckor sedan. 
Spanien vann den matchen med 2-1 trots bortaplan, det var en jämn match där allt roligt hände i första halvlek. 
Engelsmännen har haft förtvivlat svårt att göra mål medan Spanien ÖST in mål. Jag tror på en klar hemmaseger och spelar Spanien -1 Asian till väldigt höga 2.23 på LeoVegas !

Spanien: 

Spanien har spelat jättebra fotboll efter att de åkt ut ur VM i 8-delsfinalen på straffar mot värdnationen Ryssland. 
Man besegrade England på bortaplan med 2-1, därefter krossade man VM 2an Kroatien med hela 6-0 och hade lekstuga. Och för bara några dagar sedan skojade man bort Wales med 4-1 på bortaplan. 
Man har testar runt med lite olika anfallsformationer i ett klassiskt 4-3-3. Sist mot Wales lekte Paco, Morata och Suso tillsammans och såg ut att trivas bra ihop. Mot Kroatien va det Asensio, Rodrigo och Isco som fick chansen i 6-0 slakten. Vad de än ställer upp med så är de otroligt målfarliga framåt och 12 mål på sista 3 matcherna vittnar väl om detta om någe !? 

England: 

VM 4an har allt annat än imponerat sedan sommarens fotbollsfest tog slut. Även dom har spelat 3 matcher men med betydligt sämre målskytte än Spanien. 
1-2 förlust mot Spanien på hemmaplan, 1-0 seger hemma mot Schweiz i en träningsmatch och sist 0-0 mot detta ihåliga Kroatien som Spanien krossade. 
Svarta rubriker i Engelska tabloids och anfallaren Rashford pekas ut som den största målsumparen med flera fina lägen som missats. 
Försvaret har sett desto bättre ut med bara 2 insläppta mål på dessa 3 matcher men jag tror det blir för tungt att stå emot Spanien denna afton. 
Stora tunga försvarare mot små snabba lekfulla Spanjorer, detta kan nog bara sluta på ett sätt !

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

Spanien vann bortamötet och har nu publiken i ryggen som kommer lyfta dom ytterligare.

Spanien har gjort 12 mål framåt medan England gjort 2 mål sista 3 matcherna sedan VM.

Små tekniska Spanjorer kommer göra livet surt för stora Engelsmän.

⚠️ Engelsmännen är riktigt farliga på fasta situationer pga sin storlek och styrka. 

Lycka till om ni ryggar !
Hade 1000 kr gratisspel så fick lägga kupongen 2 ggr.

Tipsa om Speltips: Spanien – England UEFA Nations League 15/10 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades