Speltips: Solihull – Halifax England; National League 30/10

Två käftsmällar på en helg och nöjd är jag verkligen inte. Gårdagens match där vi behövde en vinst för Sevilla i halvtid gav oss två bortdömda mål. Om det nu var felaktiga beslut eller inte spelar ingen roll då det oavsett svider. Imorgon har jag hittat en match i Englands Premier Division och den känns på förhand världigt fin. Matchen som jag valt att dela är mellan Solihull och Halifax.

Speltips: Solihull – Halifax England; National League 30/10

Solihull:

Man ligger på 4:e plats i ligan efter 17 spelade matcher. Man har vunnit 11 av dessa matchena medans man spelat oavgjort 1 gång och förlorat 5. På hemmaplan har man ännu mer imponerande siffror då man vunnit 6 av sina 8 spelade matcher. På dessa 8 matcherna så har man gjort hela 14 mål framåt och bara släppt in 4 mål. På sina 5 senaste hemmamatcher så har man tagit 4 segrar och 1 förlust. Man har i dessa matcherna bara släppt in 2 mål. Imorgon ska man ta emot ett lag i mitten av tabellen, Halifax.

Halifax:

Man ligger på 14:e plats i tabellen och har på 17 spelade matcher tagit 5 vinster, spelat oavgjort 6 och torskat 6 gånger. På bortaplan är man ännu värre då man ligger som 5:e sämsta laget i ligan på bortaplan. På 8 spelade matcher har man bara tagit 1 seger, 3 oavgjorda och 4 förluster. Halifax har inte vunnit en ända bortamatch på sina 8 senaste spelade och kommer få det tufft mot en av dom starkaste hemmalagen idag.

Saker som talar FÖR och EMOT:

  Solihull är ett av ligans starkaste hemmalag

  Halifax är ett av ligans sämsta bortalag

⚠️ Inbördes möten, Halifax vann förra årets möte med 0-1. Mötena innan det är hela vägen tillbaka till 2013.

Lycka till vid rygg men spela inte för mer än vad plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Solihull – Halifax England; National League 30/10 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades