12:04
Speltips
Baskeligan 07 maj 2019

Speltips: Södertälje - Borås (Basket) 7/5

Speltips:

Det blev ett tufft avslut på helgen där vi var tvungna att avsluta vår streak på 13 raka. Både Roma och Napoli kändes väldigt klara på förhand, men en målvaktstabbe av Roma samt ett Napoli som inte vaknade förens dom låg under såg oss ryka på dessa matcher. Vi är dock redan tillbaka på vinnande vägar då vi inatt lyckades ta en fin seger på Velez Sarsfield till nästan 2 gånger pengarna. Det är dags att nu försöka gå in i samma form och ta 13 nya vinster och idag har jag valt en basketmatch i Sverige.

Matchen:

Södertälje är hela vägen vidare till final och har spelat riktigt bra genom hela säsongen. 12/15 senaste matcherna man spelat har man tagit segrar och samma statistik visar man på hemmaplan. Man spelar just nu final mot Borås och leder just nu series med 2-0. Första matchen man möttes så vann man med 92-81 på hemmaplan sen fortsatte man på bortaplan att ta andra segern med 63-78. Södertälje kan alltså med en seger idag avgöra eftersom man då tagit 3/4 möjliga segrar.

Med statistiken från de 2 tidigare matcherna så har Södertälje dominerat hårt och har vunnit med 11 respektive 15 poäng. I dagens match spelar Södertälje hemma igen och jag tror man hittar ännu en seger och med liknande marginal som dom 2 senaste matcherna.

Jag kunde inte motstå detta oddset när jag såg det. Lägg till att Södertälje har vunnit 16/20 matcherna man spelat mot Borås. 1.86 gånger pengarna får man på att Södertälje vinner med minst poäng. Jag har lagt 1.000kr på dagens spel och har goda förväntningar att vinsterna fortsätter ramla in denna veckan.

Spel/Kupong:

Tipsa om Speltips: Södertälje - Borås (Basket) 7/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.86 Södertälje -6,5 1000kr N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

07 maj 2019

MATCHTID: 12:04

Spel: Södertälje -6,5
Insats: 1000kr

ODDS: 1.86

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades