Speltips *Snöbollen 10Bet* England – Slovakien Fotboll VM-Kval 4/9

Matchen: Här får vi se en het match mellan grupp 1an England som tar emot grupp 2an Slovakien.
Jag tror England kommer föra denna matchen från början till slut och Englands snabba uppställning skapar ordentligt oreda för samtliga motståndare under 90min.
England är små och ettriga med spelare som är svåra att få tag på, tillsammans med dom har de kryddat med en engelsk skyttekung i Harry Kane på topp!
Slovakien är absolut ingen dåligt lag men England anser jag vara 1 nivå bättre och med hemmapubliken i ryggen så säger jag 2-0, 2-1 som slutresultat.
Den raka 1an ger 1.40 i skrivande stund men jag har svårt att se matchen sluta 1-0 mellan dessa målrika lag så jag spelar över 1.5 mål av England till 1.62 hos 10Bet.


England toppar alltså gruppen med raden 5-2-0 och 14-2 i målskillnad efter 7 matcher, på hemmaplan har de raden 3-0-0 och målskillnad 7-0.
Slovakien ligger 2a i gruppen med raden 5-0-2 med 13-4 i målskillnad efter 7 matcher, på bortaplan har de raden 2-0-1 och målskillnad 5-3.

Jag väljer detta spel för på hemmaplan har England ett väldigt pålitligt målskytte där de väldigt ofta gör minst 2 mål framåt.
I 13/17 senaste hemmamatcherna har de gjort minst 2 mål framåt, inte en enda gång har de blivit nollade i dessa matcher så de utför ett ständigt hot för motståndarens backlinje. 

Slovakien har i detta kval haft ett okej försvar men inte mera än så, de ligger på sin 2a plats pga sitt målskytte och gör många mål framåt trots att de ofta släpper in mål bakåt.
Tittar vi ex på Slovakiens 13 senaste bortamatcher totalt sett så har de släppt in totalt 25 mål och snittar alltså 2 insläppta mål på resande fot. 

Jag hoppas på en fartfylld match där Englands snabba offensiv kan få hål på Slovakien i första halvlek för att sedan kontra in 2-0 när bortalaget ska försöka lyfta spelet. 

Speltips: Över 1.5mål av England

Odds: 1.62

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: 10Bet

 

Tipsa om Speltips *Snöbollen 10Bet* England – Slovakien Fotboll VM-Kval 4/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades