Speltips: Snöboll Ishockey SHL Match 3 20/1

Gårdagens speltips från SHL och snöboll satt åter igen, Hv71 – Malmö stod 3-2 redan efter halva matchen vilket innebar att mitt spel på över 2.5 mål av Hv71 satt ! Nu är vi halvvägs folket och jag hoppas vi fortsätter på vinnarspåret även efter denna match ! Vi spänner skinkorna igen och slår knut på tårna, nu j*klar jobbar vi in detta spel tillsammans också <3 

Färjestad – Skellefteå SHL

Matchen: 

Detta är tabell 3an FBK som tar emot tabell 6an Skellefteå. Två lag som hör hemma i toppen av tabellen och de har två av ligans bästa offensiver. Att detta ska bli en målsnål match har jag väldigt svårt att tro och ger stekheta FBK stora fördelar i denna match. Många tänker ” två stora lag, svårt att sia om vem som vinner”. Ja jag håller dels med. Men det finns en röd tråd i spelet jag valt och tror den kommer fortsätta växa även efter kvällens match. Jag har åter igen valt spelet över 2.5 mål av hemmalaget och tror FBK kommer göra minst 3 mål innan slutsignalen tjuter i hallen. FBK kommer med en grym målform och trots att jag avskyr föreningen så tänker jag heja på dom ikväll. Deras offensiv har blommat ut ordentligt på slutet och jag kan inte blunda för deras målform OCH resultaten inbördes möten.
Jag tror FBK kommer föra matchen och spelet över 2.5 mål till FBK känns lika bra som Hv71 spelet igår.
Nu har jag satt 5 raka SHL spel, och FBK har varit med i 3 av dessa matcher. Jag hoppas innerligen de kan fixa en 4e vinst idag med !

Färjestad: 

FBK ligger just nu 6a i hemmatabellen med raden 10-1-2-5 och målskillnaden 60-41 efter 18 matcher. Det ger ett målsnitt på ca 3-2 i hemmamatcherna. 
Formen är kalas och de har vunnit 5 av dom 6 senaste matcherna. Att de dessutom levererat 5, 5, 2, 5, 6, 4 mål framåt sista 6 matcherna är otroligt imponerande. Förra matchen borta mot mitt Frölunda som de vann med 1-4 var droppen. Spelet de visade upp i första perioden var grymt, slakt är ett ord som svider extra att skriva men fullt rättvist. Här hemma i kaffekokaren är de starka och tror Skellefteå kommer få stora problem att hänga med i svängarna. 

Skellefteå: 

Stora tunga Skellefteå har inte gått att känna igen sista veckorna och de kommer hit med endast 2 vinster på sista 7 matcherna. Trots ganska beskedligt motstånd så släpper de till 3 mål väldigt ofta. 
På dom 10 senaste matcherna har de släppt in minst 3 mål i 8 av dom ! Det visar tydligt vilka problem de haft försvarsmässigt och att trenden skulle vända här känns inte troligt. Om vi tittar på hur försvaret har sett ut på bortaplan sista tiden så har de släppt in minst 3 mål i 7/7 och 9/11 senaste ! Nej här får de problem och vi får se om vi har de små marginalerna med eller emot oss. 

Statistik och Form:

FBK har gjort 33 mål sista 10 hemmamatcherna. 
Skellefteå har släppt in 30 mål sista 10 bortamatcherna.
FBK har snittat 3.3 mål framåt i dom 10 senaste hemmamatcherna.
Skellefteå har snittat 3.0 insläppta mål och släppt in minst 3 mål i 8/10 senaste bortamatcherna.

Tittar vi på inbördes möten har de mötts 2 ggr i år. FBK har själva gjort 5 mål framåt i BÅDA dom matcherna, och då var båda matcherna på bortaplan !
FBK har gjort MINST 3 mål framåt i 5/6 senaste mötena mot Skellefteå. De exakta målresultaten av FBK framåt mot Skellefteå är 5, 5, 1, 3, 5, 5. Imponerande.

Tänk på : 

Många rycker nog på näsan här och kanske hoppar av tåget pga att det troligen blir en tuff och jämn match i mångas ögon. Men jag gillar dessa målspel på hemmalag då de alltid ger 100% tills matchen är slut. 
Kolla Frölunda – FBK som ex, trots 0-4 och 3 min kvar så trampar de gasen i botten och krigar in 1-4 som räddade oss. Även OM Skellefteå ex leder denna match med 2 måls ledning och det är 10 min kvar så kommer FBK mosa framåt. Ett bortalag som ligger under med 2 mål och 10 min kvar har det mycket jobbigare att tända till inför lyriska hemmafans. När bortalag leder i sista perioden är det vanligt att hemmafansen lyfter sitt lag och blir en extra spelare. Det lyfter laget och det är extremt vanligt att 1-3 inför sista slutar 3-3 just pga detta. Nu hoppas jag såklart att FBK har klarat linan innan dess men ni förstår poängen, ett hemmalag har alltid lättare mentalt att hämta ikapp ett underläge än ett bortalag i underläge i sista perioden.

Lycka till om ni rullar vidare med mig !

 

 

 

Tipsa om Speltips: Snöboll Ishockey SHL Match 3 20/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades